Следва

Преброяване на дивите зайци: кой в правителството се представя най-добре

Много бременна с трето, Адриана Лима изгря на модния подиум за Wang

Да си бременен е модерно, освен прекрасно. Постпандемичните ефекти не стихват, имаме чувството, че всички звезди ще родят всеки момент, вече са родили или са в началото на щастливото очакване. Всъщност, нищо по-хубаво не може да се случва, така че: Да живеят бременните жени, бъдещи мами! И нека има бебета! 

 

Celebrities преди 2 години

Тази пролет дните ни действително започват с хубавата новина за нечия бременност. Тук е свежата новина за очакването на първо дете от Мария Шарапова. Преди дни стана ясно, че Бритни очаква  трето дете, а Риана е като царица в десетките си "голи" бременни тоалети. Сега е на линия и фантастичната бразилка Адриана Лима, в напреднала бременност, героиня на луксозно модно ревю. 


Alexander Wang, Fall 2022

В Лос Анджелис "отмененият" дизайнер Александър Уанг (след дългогодишен скандал за сексуален тормоз) пресъздаде за ревюто си за колекция Есен 2022 подобие на нощен пазар с храна, а по огнено червената писта между сергиите се разходиха супермоделите, които все още подкрепят и са приятели на марката. Сред тях и Адриана Лима. На шоуто на Alexander Wang, в най-добрите традиции на бременните „голи“ образи на Риана, тя показа корема си „в очакване на чудото“ в съблазнителна черна рокля с връзки, волани, отвори и микро дължина.

В момента бразилката очаква третото си дете - първо съвместно бебе с гаджето Андре Лемерс. Страхотен подарък за 40-годишнината - многодетно майчинство, нали?


We Love: белият костюм на Адриана Лима


Това е първата поява на бременна Лима след обявяването на щастливата новина през февруари тази година .Просто е удивително как с толкова солидно коремче, категорично уверение, че бебето ще е момче, поне по собствения ни опит, Адриана успява да запази очертанията на стоманена си преса. 

More Celebrities