Следва

Руснаците прекръстиха световните списания и "решиха" проблема с лицензите

Издислав: Травис Скот и един милион хризантемите му за Кайли Дженър

Какво е това, ако не любов? 

 

Celebrities преди 2 години

Просто погледнете този красив жест от хулигана-рапър Травис Скот към жената, която обича, Кайли Дженър. Гигантски букети от снежнобели хризантеми украсиха откритата тераса на звездното семейство и накараха най-малката от сестрите Кардашян да онемее от щастие. „Това беше най-хубавият Ден на майката някога“, написа Кайли в социалните мрежи.

Травис, подготвен много сериозно, организира незабравима празнична вечер за своите момичета: Кайли и малката Сторми с радост заеха красивите си места с изглед към басейна и се подготвиха за празнична трапеза, обградени от грамадни туфи бял цвят. 

Извод: дисизлав! Мъже, просто е, ние обичаме цветя, от тях блестят очите ни. Ако не са един милион, не пречи. Важното е да има идея. И да се реализира!   

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 4 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.