Следва

Лятно кино: тези 5 нови филма в Netflix

Джулия Гарнър ще бъде Мадона - баш правилният кастинг

Самата Мадона си я избра... 

Movies & TV преди 1 година

Когато Мадона за първи път обяви, че ще ръководи екранизация на житейската си история за голям екран, новината предизвика безброй въпроси. Върху кой период от прославената й, четиридесетилетна кариера ще се фокусира филмът? Ще включва ли нова музика? И най-важното, кой би могъл да изиграе Кралицата на попа? Сега, според Variety, най-накрая имаме отговор на последното: Джулия Гарнър.

На 7 юни изданието съобщи, че на актрисата от "Озарк“, която спечели възторжени отзиви с "Асистентът“ и изигра невероятно главната роля на примамливата измамница Анна Делви в Inventing Anna, е била предложена силно желаната роля (четете още: Истории от живота: Анна Делви, още Сорокина, или как дъщерята на руски шофьор на камион измами цял Манхатън). Това идва след едномесечно търсене, по време на което, според съобщенията, са разгледани множество утвърдени имена, свежи лица и музиканти. Според The ​​Hollywood Reporter, те включват Флорънс Пю от Little Women, Алекса Деми от Euphoria и австралийската инди любимка Одеса Иънг, както и певиците Bebe Rexha и Sky Ferreira. Прослушванията, описани като "изтощителни“ от източници, запознати с проекта, включват пеене, актьорска игра и интензивни, понякога 11-часови сесии с Мадона и нейния хореограф.

Актьорите в поддържащите роли все още не са избрани, въпреки че има голям шанс Гарнър да не е единственото познато лице във филма. Още през януари Мадона взриви интернет, публикуваъки снимка, на която се излежава на диван с най-горещата жена в момента, Джулия Фокс, с надпис: "Бях на вечеря с Джулия, за да говорим за моя филм“. След това Entertainment Weekly съобщи, че бившата на Кание е в преговори да се присъедини към актьорския състав като най-добрата приятелка на Мадона, актрисата Деби Мазар.

Времевият график на продукцията се пази в тайна и се знае доста малко за текущото развитие на сценария, написан от Мадона и драматурга Ерин Кресида Уилсън, но източниците на The Hollywood Reporter заявяват, че той завършва със световното турне на иконата Blond Ambition от 1990 г., което има сеизмично въздействие върху музиката, модата и поп културата.

Говорейки за филма в The Tonight Show през октомври 2021 г., Мадона каза, че иска да поеме юздите както като сценарист, както и като режисьор, защото предишните опити да се драматизира възходът й са били много погрешни. "Причината да го правя е, че куп хора са се опитвали да пишат филми за мен, но те винаги са мъже, каза тя. - Прочетох, че Universal прави сценарий… те искаха моята благословия и аз го прочетох. Това беше най-отвратителната, повърхностна глупост, която някога съм чела. Това се е случвало няколко пъти. И накрая, просто хвърлих ръкавицата. Аз ще направя филма за себе си." 

More Movies & TV