Следва

Цялото интервю на Зендая за Vogue Italia: "Надявам се да улесня тези, които ще дойдат след мен"

Красиво нахалство: Виктория Бекъм в Victoria Beckham на шоуто Jacquemus

Виктория Бекъм беше гост на необикновеното шоу на Jacquemus в Южна Франция - и облече своя свобствен бранд

 

Celebrities преди 1 година

Неписана традиция - да не кажем правило - е звездните гости да присъстват на събития и ревюта на брандове, облечени в съответния бранд като знак на свързаност, почит и припознаване. Е, 48-годишната дизайнерка посети модното ревю на Jacquemus, което се проведе в солна мина в Арл, и с черния си тоалет перфектно, сякаш нарочно "контрира" цялата бяла, ефирна, футуристична среда, която Симон Жакмю свързва и с творенията от новата си колекция. Тъмната комбинация от сако и нежна дантелена рокля е част от последната й лична предпролетна колекция, ботушите-чорапогащник са Balenciaga, а заради фризурата (омбрето май ще се завърне) и слънчевите очила в интернет Виктория бе опреличена на Мики Рурк... (скоро за нея се изговориха още по-скандални неща, след като Девид Бекъм каза "Аз съм много чистоплътен, а тя не е", but that's life, нали?)

Както винаги - спираме дъх поне за дузина секунди, гледайки фигурата на тази жена и спомняйки си, че Слаба като клечка? Може, ако си Виктория Бекъм и ядеш едно и също 25 години, а фитът е просто възхитителен, макар несъобразен...


Beauty Starter: Виктория Бекъм, 48, и 10-те й изпитани начина да изглежда така


Бекъм позира и с дизайнера, след като той представи колекцията, наречена "Le Papier". Той не изглежда сърдит, че тя stole the show и че, волно-неволно, изрекламира собствения си бранд. Всички - щастливи!

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.