Следва

Летисия, Леонор и София - пораснали и прекрасни

"Методът 369“: простата техника за изпълнение на желания, която превзе интернет

Видеоклиповете с #369method хаштага до този момент имат вече над 215 милиона гледания в TikTok. Разказваме за същността на тази техника за изпълнение на желанията и умуваме наистина ли работи

 

Health преди 1 година

Може би мечтаете да срещнете красивия мъж, за когото ще се омъжите щастливо, или да получите дългоочаквано повишение в работата; да отидете на почивка в далечна, мечтана, екзотична страна или да станете популярен блогър и да започнете да печелите много от това, което наистина обичате. Независимо коя е най-съкровената ви мечта, може би вече сте се опитали да я изпълните по различни начини - от реални стъпки до проявления и „изпращане“ на молби към Вселената.


Какво да манифестира всяка зодия за 2022, ако иска нещата да й се получат


Сега, благодарение на TikTok, има нов начин да сбъднете мечтата си - поне много потребители на социалните медии твърдят, че методът 369 им е помогнал да се помирят с любими хора, да забогатеят, да се устроят любовно и пр. Това ясно се доказва от многобройните истории за успех, събрани под хаштага #369method. И така, какъв е този метод?

„Методът на проявление 369 е форма на сценарийна магия, известна също като светкавична и гръмотевична магия или магия на хаоса, което означава, че използва и усилва енергията, за да се прояви бързо“, обяснява духовният практик Алън Хатауей. Той спечели популярност в TikTok благодарение на бързите резултати. Наистина помага буквално да превърнете въздуха в пари или да повлияете дистанционно на обекта на вашия романтичен интерес, като го накарате да иска да ви изпрати SMS или по някакъв друг начин да се свърже с вас.

Проявлението означава да използвате енергията си, за да привлечете това, което искате, независимо дали става дума за повишаване на заплатата или за по-голям апартамент. Можете да правите тези практики по всяко време и навсякъде. Също така не се нуждаете от сложни инструменти, за да ги проявите - като правило, медитацията върху вашите желания е достатъчна. Но, за метода 369 ще ви трябват хартия и химикал, тъй като той включва записване на вашите мечти отново и отново. 

Някои предпочитат да използват химикалки с определен цвят, за да привличат по-добре това, което искат. Например, някой използва син химикал, за да се свърже отново с бивш, друг - червен, за да привлече нов романтичен партньор, а трети - зелен, за да спечели богатство.

Преди всичко помислете за конкретната цел, която искате да постигнете. Напишете кратко резюме на тази цел с една дума три пъти. Например, ако целта ви е да си върнете бившия, запишете името му три пъти; ако искате да се докажете на нова работа, запишете длъжността си три пъти. След това запишете целта, сякаш вече сте я постигнали шест пъти. Това е вашето "намерение". Например „Имам мечтаната работа“ или „Любимият ми и аз официално се срещаме“. Накрая запишете „действие“ или твърдение, описващо постигнатото проявление, сякаш вече се е случило, девет пъти. Можете да напишете: „Бившият ми се свърза с мен и ме иска обратно“ или „Кандидатствах за работа и я получих след две интервюта“.

Друг начин да приложите метода 369 manifest е да запишете целта си три пъти сутрин, още шест пъти следобед и девет пъти преди лягане. В този случай можете да измислите едно разширено изявление на мечтата си, например: „Моят бивш ми написа дълго и искрено съобщение, след което се разбрахме да се срещнем на вечеря следващата седмица.“

Защо този метод работи за толкова много хора? Лечителят Мелиса Маккена казва, че метод 369 е предназначен за „постоянно внимание към целите ни, привеждане на вниманието ни към непосредствената цел и идентифициране на възможностите, водещи до целта ни“. Всичко, от което се нуждаете, е постоянен фокус върху мечтите ви, за да ги реализирате.

Както при други подобни техники, които изискват да записвате едно и също намерение или твърдение отново и отново, основната цел тук е да ви помогне да се съсредоточите върху едно нещо, което искате да привлечете. Освен това ви принуждава да визуализирате начини за постигане на целта си, което ви позволява да обръщате внимание на възможностите, когато възникнат.

За да се възползвате максимално от този метод, Маккена препоръчва да сте в състояние на благодарност, докато записвате намеренията си. Ако имате положително мислене, ви е по-лесно да визуализирате и наистина да почувствате какво е да имате това, което искате. С което привличате и впрягате силите на Вселената така, че да ви помогне в мечтите.  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.