Следва

Не е Харвард, но почти: Наоми Кембъл стана доктор

Честито на много хубавата булка, моделът на Victoria's Secret Надин Леополд

Честито на прекрасната Надин Леополд, която от този момент вече плува в брачните води. Горещият модел на Victoria's Secret се омъжи за красавеца Андрю Баркли на елегантна церемония в Англия.

 

Celebrities преди 1 година

28-годишната австрийка смени три бели творения в най-щастливия ден в живота си - първо каза съдбовното "ДА" в булчинска рокля на Zuhair Murad (четете още: Новата сватбена колекция на Zuhair Murad: пищност, лукс, фантазия), след което се преоблече в рокля и гащеризон на Galia Lahav, която избра и Бионсе за втората си сватба. Много харесваме пуснатите руси коси, точно като на русалка на булката, която е толкова хубава, че, извинете, почти не забелязваме младоженеца. Насладата за окото е надолу, пожелаваме щастие  (четете още: Кой как избра да се омъжи: Кортни Кардашян в къса рокля Dolce & Gabbana и останалите от клана).  

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.