Следва

Trend Report: зимни ботуши с леки рокли, хубаво е

Jewel Me Up - 6 начина да се украсим като Хейли Бийбър, като Rolex-ът е задължителен

Скъпи идеи, но с много вкус 

All fashion преди 1 година

Ако следвате Хейли Бийбър в Instagram или YouTube, знаете, че тя никога не се разделя с бижутата си. Безкрайни вариации на обици, колиета, гривни и пръстени в най-разнообразни и ефектни многослойни комбинации придружават модела дори на тренировка. Освен това отскоро звездата се присъедини към ювелирната марка Tiffany&Co. като посланик, а признанието за бижутерийният гигант струва много (четете още: Колко бижута Tiffany & Co. преброихте върху Хейли Бийбър - новият посланик на марката?). Много харесваме американския модел, ведно с безупречната й красота и стил, затова и взимаме повод от появата на Хейли с диамантените инициали на съпруга й около врата, за да систематизираме подхода й към украшенията. Какво носи мисис Бийбър в ежедневието си, как стилизира купчините притежания от по-висок и по-нисък клас и как успява да стои далеч от мейнстрийма и досадата, надолу >>> 

Плосък златен синджир

Носехме такива преди десетилетия, когато бяха изключително модерни, но е факт, че плоският златен или от друг благороден метал класически синджир не е загубил от чара си. Плетката му, сплескана и едновременно категорична, идеално пасваща на извивките на шията прилича на скъпоценна змия и е задължително бижу. Хейли рядко носи този тип синджир самичък, предпочитайки да го смесва с вериги с различна дебелина и дължина.


3-те специалитета на Хейли Бийбър или как четем "любовта минава през стомаха" в случая със семейство Бийбър


Дебели златни халки на ушите

Плътните, забелязващи се отдалеч халки са друга запазена марка на модела. В същото време на нито една от снимките няма да намерите бижута с перли - тази тенденция е изкоренена от кутията с бижута на Хейли. За сметка на това златните халки са в десетки вариации, големини, форми и комбинации.  





No limits при пръстените

Разбира се, най-важното място в струва ни се безкрайната колекция от пръстени на Хейли се пада на годежния пръстен и брачната халка, скрепили съюза й с Джъстин Бийбър. Внушителният размер на диамантите не пречи на красавицата да носи скъпоценни спирали и други по-семпли екземпляри в най-хаотични на пръв поглед и напълно фриволни натрупвания от бижута по фините си пръсти. 



"Самоделни" гривни с надписи

Бийбър рядко следва последните тенденции, предпочитайки да инвестира в абсолютната класика. И все пак, саморъчно нанизаните с мъниста, оформящи думи, гривни могат да се считат за рядко изключение, което й отива и с което Хейли предпочете да отпразнува нощта на Нова година.


Дадоха Хейли Бийбър на съд - бюти марката й не може да e Rhode


Висулки с монети

Бижутата-талисмани, символи и всякакви знаци се върнаха на мода за известно време, но не и в бижутерския арсенал на Хейли Бийбър. Вместо това тя носи вечните като света висулки с монети, популярни от древността до наши дни. В нейния случай - високо на шията, по средата на деколтето или на по-дълги синджири, като монетката никога не остава сама, а е царицата сред много колиета без такава.  

Rolex!

Rolex отдавна не е просто часовник, а Хейли предпочита златната му версия, която не сме забелязали да напуска китката й. Правим уточнението, че дамата със сигурност има повече от един, които носи с наслада, съобразявайки с тоалета и настроението.  


Сн.: Mega

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.