Jewel Me Up - 6 начина да се украсим като Хейли Бийбър, като Rolex-ът е задължителен

Jewel Me Up - 6 начина да се украсим като Хейли Бийбър, като Rolex-ът е задължителен

Скъпи идеи, но с много вкус 

Ако следвате Хейли Бийбър в Instagram или YouTube, знаете, че тя никога не се разделя с бижутата си. Безкрайни вариации на обици, колиета, гривни и пръстени в най-разнообразни и ефектни многослойни комбинации придружават модела дори на тренировка. Освен това отскоро звездата се присъедини към ювелирната марка Tiffany&Co. като посланик, а признанието за бижутерийният гигант струва много (четете още: Колко бижута Tiffany & Co. преброихте върху Хейли Бийбър - новият посланик на марката?). Много харесваме американския модел, ведно с безупречната й красота и стил, затова и взимаме повод от появата на Хейли с диамантените инициали на съпруга й около врата, за да систематизираме подхода й към украшенията. Какво носи мисис Бийбър в ежедневието си, как стилизира купчините притежания от по-висок и по-нисък клас и как успява да стои далеч от мейнстрийма и досадата, надолу >>> 

Плосък златен синджир

Носехме такива преди десетилетия, когато бяха изключително модерни, но е факт, че плоският златен или от друг благороден метал класически синджир не е загубил от чара си. Плетката му, сплескана и едновременно категорична, идеално пасваща на извивките на шията прилича на скъпоценна змия и е задължително бижу. Хейли рядко носи този тип синджир самичък, предпочитайки да го смесва с вериги с различна дебелина и дължина.


3-те специалитета на Хейли Бийбър или как четем "любовта минава през стомаха" в случая със семейство Бийбър


Дебели златни халки на ушите

Плътните, забелязващи се отдалеч халки са друга запазена марка на модела. В същото време на нито една от снимките няма да намерите бижута с перли - тази тенденция е изкоренена от кутията с бижута на Хейли. За сметка на това златните халки са в десетки вариации, големини, форми и комбинации.  




Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.