Следва

Петък е денят, в който да въведете тези 10-минути тренировка за разкошно дупе

„Тя скри подарък от саудитския принц“ - нови сензационни разкрития за Меган Маркъл в книгата на Том Бауър

"Мълчанието на Меган" би могло да е отлично заглавие на книга или филм, който да се появи като контра на новата книга, посветена на мисис Маркъл от кралския биограф Том Бауър. Скандалните разкрития са десетки, любопитно е какво ще последва, защото, поне досега, Меган мълчи оглушително

 

Celebrities преди 1 година

Корицата на книгата на Бауър "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите"

През последните няколко дни интернет буквално „избухна“ от новите факти за Меган Маркъл, които попаднаха в мрежата, след като книгата на британския писател Том Бауър излезе от печат. Майстор на биографичното писане, той прекарва една година в срещи и интервюиране на хора, които някога са работили или са били свързвани с Меган Маркъл. Тук вече разказахме за някои скандални разкрития, от които направо ни се зави свят, сега дискутираме нова порция пикантни моменти от книгата, които в момента се обсъждат от всички кралски фен клубове по света.


Меган Маркъл / Уолис Симпсън

1. Меган Маркъл - новата Уолис Симпсън

Благодарение на книгата на Том Бауър става очевидно, че Меган Маркъл много иска да бъде новата принцеса Даяна, но в крайна сметка се оказва доста по-близка като енергия и внушение до скандалната Уолис Симпсън, съпругата на абдикиралия заради нея крал Едуард. При последната официална поява на двойката на платинения юбилей на Елизабет II през юни, Меган Маркъл подбра тоалет, който дословно повтаря този на Уолис Симпсън, а именно рокля-манто в сивкаво бяло. Креацията на Dior, светлите ръкавици и обувките, които изглеждат стилни и лаконични, за съжаление нямат нищо общо с личния вкус на Меган. Тя отново прибягва до копиране, което на езика на аристократите означава едно: аз съм същата бунтарка, заради мен също се отказаха от всичко. 


Уолис Симпсън/Меган Маркъл

Интересното е, че според официалните данни, след смъртта на Уолис Симпсън, Мохамед Ал-Файед, бащата на Доди Ал-Файед, последният любим на принцеса Даяна, с която заедно загиват в катастрофата в Париж през 1997-ва, е човекът, който купува луксозното имение с 14 стаи, което Уолис и Едуард обитават в Париж след като напускат Обединеното кралство. Има версия, че той е и човекът зад щедрото финансиране на Меган Маркъл и принц Хари в знак на почит към паметта на Лейди Ди, а внушителните суми от Netflix и Spotify всъщност са негови лични субсидии.

2. Меган Маркъл скрива луксозен подарък от саудитски принц

Както знаем, членовете на кралското семейство често получават подаръци от влиятелни политици и бизнесмени с цел насърчаване на лични интереси. През 2018 г. Меган Маркъл получава сватбен подарък от саудитския принц Мохамед Бин Салман под формата на луксозни обеци с украса от каскадни диаманти (четете още: Истории от живота: паричният и всякакъв възход на Мохамед бин Салман, кронпринцът на Саудитска Арабия). Фактът на приемането на бижуто обаче е скрит, въпреки факта, че службата на двореца и офиса на кралицата разясняват подробно на Меган, че всякакви подобни подаръци могат да доведат до скандал, а и официализирането им е задължително. 

Според Бауър херцогинята запазва обеците за себе си, тъй като много иска да има собствена колекция от бижута. Разбира се, тя би могла да изчака и да натрупа куп лични съкровища с времето (логични и закономерни подаръци от Хари, кралицата и принц Чарлз), но държи да блесне веднага след брака.

Така, въпреки изключителната деликатност на ситуацията, Меган се появява с луксозния чифт на официално посещение в Австралия, а след това и на годишнината на принц Чарлз. Дворецът е в шок! Таблоидите избухват с негативни коментари - току що е станала известна връзката на саудитския принц с поръчковото убийство на журналист. В резултат на сканада Меган Маркъл е обвинена, че подкрепя кървавия режим, а обеците й са наречени blood money present. 

Както подчертава авторът на книгата, суетата на Меган е по-силна от здравия разум. Известно е, че Кейт Мидълтън има достъп до най-редките съкровища от диамантения фонд на Елизабет II, сред които исторически легендарни предмети, принадлежали дори на Ан Болейн. Този факт преследва натрапчиво Меган, която в допълнение към забраната да носи прочутата Владимирска тиара на сватбата си, която много харесва (и която отива при принцеса Южени като дар за нейната сватба), се налага да загуби и солидните саудитски диаманти.


„Тя искаше само най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър


3. Кавга с екипа на двореца преди сватбата

При появата на Меган Маркъл пред параклиса Свети Георги светът буквално онемява - американската красавица наистина изглежда приказно. Но роклята очевидно не й е по размер - булката на принц Хари е отслабнала много и тоалетът на Givenchy сякаш не е имал време да "пасне" на фигурата. В книгата на Том Бауър всичко става ясно благодарение на нови шокиращи факти. Оказва се, че Меган Маркъл се е скарала с екипа на двореца преди сватбата и е отказала последната проба. Причината за скандала е забраната на кралицата Меган да носи Владимирската тиара на тържеството, която забрана е подкрепена от Анджела Кели, главния стилист на Бъкингам (четете още: Коя е Анджела Кели, гардеробиерката-приятелка на Елизабет II?). В това отношение наистина никой не помага на Меган преди церемонията! Тя сама облича роклята, а собственият й гримьор й довършва стайлинга и нанася сенките и червилото (четете още: Три години от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари: трогателни цитати от двойката).



Като доказателство за изключителния конфуз в онзи момент, гледаме видеото от първото излизане на Меган Маркъл от колата, на което се вижда как тя рязко маха ръката на лакея. Херцогинята, така да се каже, ясно заявява: ще направя всичко сама, нямам нужда от никого. Мнозина обаче виждат това като инфантилен каприз, свързан с негодувание от отказа на изумрудената диадема.

More Celebrities