Следва

Street Style вдъхновения: цветовеТЕ на ЕСЕН 2022

По една или по много: как изглеждат най-модерните фиби за коса за Есен 2022

Модни тенденции Есен 2022

All fashion преди 1 година

След като обърнахме внимание на Най-модерните дънки за Есен 2022 и на Най-модерните палта, днес обобщаваме как да украсим косата си през чудния леко хладен сезон, който настъпва, при това спазвайки дословно тенденциите.

Дори онези притежатели на дълги къдрави гриви, които предпочитат свободно пуснатата коса пред сложните композиции на главите си, понякога не могат без подкрепата на аксесоари. Фибите за коса са най-добрият избор от няколко сезона - идеалният начин да премахнем кичурите от лицето, ако ни пречат, едновременно добавяйки символичен личен щрих към стайлинга. Ако говорим за тенденция обаче, титлата „най-модерни“ тази есен заслужават няколко различни вида аксесоари наведнъж. Chanel, например, предлагат да носим фиби с масивен декор, украсени с камъни и логото на марката близо до лицето. Този тип наистина красив аксесоар носим поединично, ако идеята е да закрепим косата на страничен път, или от двете страни симетрично - ако носим пътя в средата. 


Chanel Есен/Зима 2022


Chanel Есен/Зима 2022

Не по-малко популярни са класическите метални фиби без излишен декор. Дори съвсем невидимите, лежащи в кутия в банята, най-накрая влизат в употреба, не само при разкрасителни процедури, но и за излизане навън. Можем да повдигнем и фиксираме кичур отстрани на лицето с една фиба, като на шоуто на Fendi, или да експериментираме, използвайки няколко наведнъж, за да създадем сложна прическа: видяхме тази опция в шоуто Private Policy и сред звездите на уличния стил в Копенхаген на последната седмица на модата.


Fendi Есен/Зима 2022/23


Fendi Есен/Зима 2022/23

Не за първи сезон масивните фиби, украсени с перли, кристали и изкуствени скъпоценни камъни, са тук и то масирано. Тази година стилистите предлагат да носим силно натрапчивите аксесоари за коса не един по един, а по няколко наведнъж. Слагаме ги една до друга от едната страна, или симетрично от двете страни. С фиби фиксираме не само спокойно пуснатата коса,  но и например малките си пигтейли: точно както предлагат стилистите на шоуто PatBo, използвайки за това фиби с големи изкуствени перли. За да направите фибите не просто допълнение, а една от централните части на тоалета, обърнете внимание на по-ярките, по-забележими модели. Това налага трендът, а ние смятаме, че е отличен (и практичен) начин да придадем лека острота и повече индивизуализъм на есенните стил-комбинации. 


PatBo Есен/Зима 2022/23

More All fashion