Следва

Екипът на Вю София обявява конкурс за най-стилна кражба на авторските ни материали

Незаменимият. Булет експрес

Какво ти трябва за прекрасен старт на деня? Достатъчно сън, целувка за добро утро, усмихващо се слънце, освежаващ...

Food преди 14 години

Какво ти трябва за прекрасен старт на деня? Достатъчно сън, целувка за добро утро, усмихващо се слънце, освежаващ душ, вдъхновение за страхотен аутфит, ароматно кафе и задължителната доза витамини.

Най-добрият начин да си ги набавиш е от пресни плодове под формата на свеж плодов сок. За съжаление времето сутрин често не достига за белене, рязане, стъргане и т.н. и тази важна стъпка към прекрасния ти ден остава неосъществена.



Е, за проблема ти вече си има решение и то се казва Булет експрес – кухненски робот. Той ще ти спести най-ценното време рано сутрин, като ти приготви свеж плодов сок за секунда. Булет експрес използва специални режещи дискове, които раздробяват различни зеленчуци, плодове, меса и сирена. Той умее да миксира и дори меси тесто за хляб, пица и др.



Той ще предотврати не само сутрешните ти премеждия със сокоизстисквачките, но и ще те улесни във всяко отношение в кухнята. Сред най-разнообразните му функции са смесване, кълцане и трошене на лед. Така че каквото и да приготвяш с него, то ще е готово за консумация за по-малко от 8 минути.

Първата крачка към един прекрасен ден е направена за секунди, сега имаш време за повече сън, повече минути под душа или по-дълга целувка, изобщо само слънцето не зависи от теб.


Още на topshop.bg
 

More from View Sofia

More Food