Следва

Първата дама на Украйна се среща с принцеса Катрин в Бъкингамския дворец преди погребението на кралицата

Уличният стил на Джиджи Хадид, Синди Крауфорд или Кайли Дженър

1 VS 2 VS 3

Celebrities преди 1 година

Както и да обобщаваме ежедневния уличен стил, истината е, че и той, като всеки друг начин на обличане зависи изключително от човека, неговите вкус, предпочитания, културни и всякакви други натрупвания. Днес сравняваме семплата и неангажираща дневна поява на три чудесни жени на различна възраст и с различно светоусещане, за да отдадем предпочитанието си накрая на една от тях.

Джиджи Хадид например демонстрира една от най-ярките сезонни тенденции - модерна многослойност с неочаквани елементи. За основа на тоалета звездата взима сиви дънки в карго стил с големи джобове по външната страна на крачолите. Към денима хубавата Джиджи добавя светлосива риза и кожено манто със средна дължина. Визията допълват ултрамодерните днес мокасини с масивни подметки и чифт слънчеви очила.

Синди Крауфорд, безспорна муза и икона на стила вече над 30 години, предпочита спокойният и свеж подход към гардероба, което я прави царица на ежедневните визии. Синди носи прави дънки със средна талия, в които е прибрана блуза с щампа. Джапанки, обемна чанта и слънчеви очила дооформят тоалета - семпъл, фин и видимо удобен (четете още: Прави като кюнец или в цвят: как изглеждат най-модерните дънки за Есен 2022). 

И накрая в нашата тазседмична тройка готино облечени мацки идва Кайли Дженър, идеалното доказателство, че модните тенденции могат да се интерпретират всякак - и иновативно, и носталгично, стига да ти е приятно. Примерът с "идеалната приятелка", дънковата пола, е чудесен в случая, защото ориентира относно модерната за сезона дължина - миди до макси. Перфектна за ежедневния есенен гардероб, полата от деним чудесно се комбинира с най-базисни възможни горнища - тениска или топ без ръкави, а в случая с Кайли, тя, избрана от тъмносив деним, с двоен колан и цепка в долната част на подгъва, е добре съчетана и с ботуши на ток в стил 2000-те.  

Анкета

Още утре се барвам като?

More Celebrities