Следва

Modern family: Сара Джесика Паркър, съпруг и дъщери на премиерата на "Хокус Покус 2"

Уличният стил на звездите: Меган Фокс и новият й бюст в Милано

Бюст-мечта не със силикон, а с тези три трика, но Меган си предпочита силикона 

Celebrities преди 1 година

Седмицата на модата в Милано приключи, но Меган Фокс реши на своя глава я удължи. Вчера вечер двамата с годеника й Колсън Бейкър (известен още като рапъра Machine Gun Kelly) хапнаха в ресторант Giacomo - съвместният външен вид на двойката, as ususal, е в центъра на вниманието не само заради търсения ефект на супер ексцентричност - Меган се разходи по миланския паваж в червена пухена шапка и кожени "корсетни" панталони с много връзки Kim Shui, а той е в кожено палто в бордо и други goth атрибути - деколтето на модела е сериозно обсъжданата работа, хората говорят за нови импланти, драстично променящи пропорциите на мадам Фокс. Четете още: Преса и бюст за завиждане: Меган Фокс в неон от Jacquemus.

В популярни блогове за звезди и лайфстайл, например IGFamousByDana, темата гръмна. Подозрения сред феновете се появиха още след нашумялото парти в чест на рождения ден на Бионсе в средата на септември тази година - тогава Меган също не се закопча догоре или друго подобно, което би скрило the new pair, и се появи на публично място само в искрящ сутиен.


Зверските хранителни и спортни навици на Меган Фокс - повторете, ако можете...


Последователите й в Instagram се разкоментираха така: "Гърдите й очевидно са по-големи", "Изцяло нов бюст е това", a описанието на снимката от вчера е: "Guys you don’t understand it’s just like…really hard when the only thing anyone ever notices about you is how smart you are..."

Страницата IGFamousByDana твърди, че Меган е "пренаправила“ гърдите си някъде между 2021 и 2022 г. - визуално по това време бюстът "се е увеличил с няколко размера“. Авторите на блога също твърдят, че за първи път актрисата си е поставила гръдни импланти около 2010 г. и сега само надгражда.  Самата тя все още не е коментирала новите слухове. 

More from View Sofia

Свети Валентин на известните: Виктория Бекъм се върна в 1999

Celebrities преди 1 година

Връзката на Дейвид и Виктория Бекъм е добре документирана. От разговора им, превърнат в снимков разказ от 1998 г., обявяващ годежа им, до десетките кадри, бележещи еволюцията на стила им като двойка, Бекъм приветстват всяка възможност за създаване на спомени

От жилетките на Хари Стайлс и Джъстин Бийбър до чантата на медалиста Том Дейли: 2021 е годината на "едната кука"

Celebrities преди 2 години

Олимпиадата в Токио бе пълна със запомнящи се (и достойни за мемета!) моменти, но никой не привлече вниманието ни толкова, колкото снимките на британския шампион по скокове във вода Том Дейли, заснет да плете на финалите на най-важното състезание в света 

More Celebrities