Следва

Ани Лейбовиц засне осемте най-влиятелни визуални артистки на нашето време

We Love: идеална в Saint Laurent Хейли Бийбър

Съвършена! 

 

Celebrities преди 1 година

Снощи престижното бизнес издание The Wall Street Journal връчи годишните си награди за модни иноватори. Голямата награда отиде при героя на последната корица на списанието - Антъни Вакарело, творчески директор на модна къща Saint Laurent. Музата и посланик на марката Хейли Бийбър се появи на церемонията по награждаването, логично, от косата до пода в Сен Лоран (божествената й рокля е номер 42 от ревюто на марката за Пролет/Лято 2023, показано цялото ТУК). 

25-годишната Хейли излезе пред фотографите в семпла черна макси рокля на Saint Laurent (пак в макси и пак от Saint Laurent видяхме красавицата и онзи ден, само че в шоколадов цвят) с дълги ръкави и кокетни драперии. Простото и елегантно облекло подчертава изумително изисканата красота на съпругата на Джъстин

Гримьорът на госпожа Бийбър предпочете по повода карамелени нюанси в грима. Матов тен и руж с мокър блясък подчертават перфектната кожа на Хейли. Сенките в бадемов цвят и гланцът за устни в подобен нюанс са акцентът в образцовата бюти визия, завършена с фиксатор за вежди и удължаваща спирала. Косите като на русалка са пуснати и сякаше непипнати от професионална ръка, макар че всички знаем, че не е така... Прелест! 

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Катерина Грънчарова за идеалния офис грим и менторството като приятелство

All About Life преди 2 години

Филип Морис България e на българския пазар от 15 слънчеви обиколки. За да отбележи повода след една предизвикателна година, компанията дава възможност за старт в кариерата на 15 млади студенти, така че да се докоснат до международния бизнес и да почерпят от него най-доброто. Разказваме за лятната стажантска програма на Филип Морис България, запознавайки ви с 4 млади човека-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, а днес продължаваме с:

More Celebrities