Следва

Tommy Hilfiger представи на живо колекцията си за сезон есен 2022

Trend Report: балетните пантофки са на есенния връх, особено тези на Miu Miu

Единствените обувки, които, ако сме задължаващо модерни, обезателно трябва да придобием този сезон 

All fashion преди 1 годинаBalletcore се завръща с апломб този сезон, благодарение на култовите балеринки на Miu Miu. Те превзеха света на модата практически веднага след като се появиха на пистата на шоуто на марката AW 22, където бяха стилизирани с голи крака, супер къси поли, масивни рипсени чорапи и грамадни палта. От този момент те оглавяват официалния индекс на онлайн търговците на луксозни стоки за „най-тренди продукт“ и мигновено бяха забелязани на някои от най-претенциозните и стилни чифтове крака наоколо и най-вече около Модните седмици в Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон.


Алекса Чънг

Редакторът на британския ELLE Камий Шариер разходи девствено белите си сатенени обувки Miu Miu с карго мини пола по-рано този сезон, после го направи и Розалия - като готино момичешко допълнение към обемна бяла риза. Адвоа Абоа, Алекса Чънг и Пикси Гелдоф междувременно преподадоха майсторски клас по комбиниране на балеринки с вечерно облекло, като съчетаха своите с прозрачни черни чорапогащи, блестящи мини рокли и шикозни кройки.


Пикси Гелдоф

Популярността на балетните пантофки на Miu Miu с каишка от ластик и скосен връх доби такива размери, че марката ги пусна във всички цветове на дъгата, като едновременно предложи версии с ток, квадратни пръсти и покрити с блясък. Отделно, в контекста на супер горещия тренд, италианската марка пусна актуализирана версия на своя култов модел от 2016 г., включваща кожени катарами и контрастиращи панделки.


Адво Абоа

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.