Следва

Коя е Валерия Булдини, най-търсеният италиански модел

Moschino с нов творчески директор след загубата на Давиде Рене

Адриан Апиолаза ще представи първата си колекция за модната къща на 22 февруари по време на Седмицата на модата в Милано. 

All fashion преди 2 месеца

Moschino назначи своя нов творчески директор след като Давиде Рене почина внезапно, по-малко от 10 дни след встъпването си в длъжност. Неговият наследник е бившият креативен директор на Loewe - Адриан Апиолаза.

Адриан завършва престижния Central Saint Martins, след което работи с много известни дизайнери, сред които Фийби Файло, Александър Маккуин, Марк Джейкъбс и Миуча Прада.

През 2012 година Адриан започва работа в Chloe, а две години по-късно се премества в Loewe, където в продължение на 10 години ръководи дамската линия. През 2015 попада в класация на списание "Ню Йорк Таймс" за дизайнери, които задължително трябва да са творчески директори.

Апиолаза ще представи своята първа колекция за Moschino на 22 февруари по време на Миланската седмица на модата. Засега се знае, че ревюто ще се проведе в Museo della Permanente, където през 1993 година беше открита изложба, посветена на творчеството на основателя на марката - Франко Москино.

С интерес ще следим какво ще предложи Апиолаза на модния свят! 

More All fashion