Следва

"Специални добавки за дълга консумация" в А1 на Phoebe Philo

Фийби Файло: Дългоочакваното завръщане

Съчетание между минимализъм с неочакван размах и нова ера в модата

All fashion преди 5 месеца

Търсехме, следяхме, брояхме и най-накрая намерихме! Първата колекция от едноименния бранд на Фийби Файло вече е тук! Тя беше представена минлата седмица в Лондон, а вече е налична и на сайта на дизайнерката (четете още: Добре дошли във Phoebe Philo: официалния сайт на едноименния бранд).

С акцент върху плюшените материи, майсторската кройка и съвременните силуети, моделите носят отпечатъка на познатия "тих лукс", но представен в нов прочит. Основните цветове в палитрата са приглушени нюанси на черно, бяло и бежово, а в детайлите са скрити фини елементи.

Авангардните кройки крещят за новаторство, особено при драматичните ръкави в стил "прилеп" на кожените бомбър якета. Специално внимание заслужават бижутата, измислени и претворени от Файло - смело колие с надпис "Мама" от 23-каратово злато и изделия с винтидж египетски и ар деко резонанс (четете още: Всичко, което знаем за личния моден бранд на Фийби Файло, бившият творчески директор на Céline).

Очаквахме завръщането на Фийби от средата на 2021 г., когато тя обяви, че ще стартира своята едноименна модна къща. Общо 150 са моделите от първата колекция, като цените им варират в диапазона от 1400 до 25 000 долара. Желаещите веднага могат да се докоснат до творенията на Файло, защото доставкитe вече започнаха, от Великобритания, Европа и САЩ.

В списъка с набелязани коледни подаръци вече има няколко неща от работата на мисис Файло. Дядо Коледа, моля те, имай го предвид!
 

More All fashion