Следва

We Love: Ирина Шейк на шоуто на Jacquemus в Париж

МСБ: Много Сладкото Бебе на татко Илон Мъск и мама Граймс

Шефът на SpaceX и собственик на Twitter публикува в социалните мрежи снимки на извънредно сладкия си попораснал син от певицата Граймс

 

Celebrities преди 1 година

Съдейки по снимката, милиардерът е завел 2-годишния X Æ A-12 в централата на Twitter в Сан Франциско. „X в красивия Сан Франциско“, надписа Мъск един от кадрите. На друг се вижда личният пропуск на момченцето, супер симпатично хлапе, за територията на фирмата.

Илон е вземал малкия X със себе си на работа и преди. Според служители на Twitter те са виждали момчето да тича през коридорите на компанията повече от веднъж, докато баща му е зает със срещи, а една от стаите за преговори е буквално осеяна с играчки.

„Струва ми се, че Илон наистина го вижда като свой пряк наследник и го води навсякъде, където може“, каза майката X Æ A-12A, певицата Граймс, в интервю за Vanity Fair.

Припомняме, че Илон Мъск и Граймс се разделиха през септември 2021 г. Те имат и обща дъщеря - Exa Dark Sideral Mask, родена чрез сурогатно майчинство, която родителите й наричат ​​Y за кратко.

Общо предприемачът има девет деца, пет от които от бившата му съпруга Джъстин Мъск и още две от една от неговите служителки, Шивон Зилис. Раждането на последното дете стана причина за раздялата на Мъск с новата му приятелка, актрисата Наташа Басет.

More from View Sofia

Красотата на Меган Маркъл струва 8 000 лева на месец, но нищо хубаво на този свят не е евтино

Celebrities преди 2 години

Ежедневни витаминни коктейли, акупунктурни и масажни сесии, тренировки и психологически консултации - като това не е пълният списък на всичко, което прави за красотата и здравето си бившата херцогиня на Съсекс. Опитът да изчислим колко струва beauty-рутината на Меган следва   

Великата красота: Гала-вечерта на 78-ия фестивал във Венеция & гостите

Celebrities преди 2 години

78-ият филмов фестивал във Венеция бе открит снощи с прекрасна церемония с червен килим и много красиви звезди, както подобава на мястото, събитието и момента. Кой как се появи в първата вечер на форума, следва >>>

More Celebrities