Следва

We Love: Ирина Шейк на шоуто на Jacquemus в Париж

МСБ: Много Сладкото Бебе на татко Илон Мъск и мама Граймс

Шефът на SpaceX и собственик на Twitter публикува в социалните мрежи снимки на извънредно сладкия си попораснал син от певицата Граймс

 

Celebrities преди 1 година

Съдейки по снимката, милиардерът е завел 2-годишния X Æ A-12 в централата на Twitter в Сан Франциско. „X в красивия Сан Франциско“, надписа Мъск един от кадрите. На друг се вижда личният пропуск на момченцето, супер симпатично хлапе, за територията на фирмата.

Илон е вземал малкия X със себе си на работа и преди. Според служители на Twitter те са виждали момчето да тича през коридорите на компанията повече от веднъж, докато баща му е зает със срещи, а една от стаите за преговори е буквално осеяна с играчки.

„Струва ми се, че Илон наистина го вижда като свой пряк наследник и го води навсякъде, където може“, каза майката X Æ A-12A, певицата Граймс, в интервю за Vanity Fair.

Припомняме, че Илон Мъск и Граймс се разделиха през септември 2021 г. Те имат и обща дъщеря - Exa Dark Sideral Mask, родена чрез сурогатно майчинство, която родителите й наричат ​​Y за кратко.

Общо предприемачът има девет деца, пет от които от бившата му съпруга Джъстин Мъск и още две от една от неговите служителки, Шивон Зилис. Раждането на последното дете стана причина за раздялата на Мъск с новата му приятелка, актрисата Наташа Басет.

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.