Следва

Миналото: Барбара Уолтърс и розовият Шанел - историята на едно силно политическо послание

Принц Хари - изтрит от сценария за коронацията на Чарлз III

Принц Хари е изключен от плана за коронацията на баща му Чарлз III на 6 май, съобщи The Sunday Times

 

Celebrities преди 1 година

Според традицията по време на церемонията кралските херцози трябва да коленичат и да отдадат почитта си на монарха. Но това ще направи само престолонаследникът на британския трон принц Уилям.

Промените в сценария са направени очевидно заради мемоарите на принц Хари Spare ("Резервен"), които ще бъдат официално пуснати на 10 януари. Много откровения от тази книга вече се появиха в мрежата. Освен всичко друго, в тях Хари говори откровено за съперничеството с по-големия си брат, за трудния характер на баща си и за кавгите на съпругата му Меган Маркъл с Кейт Мидълтън.

В една от главите той пише, че членовете на кралското семейство не са искали да видят Меган в замъка Балморал в деня на смъртта на Елизабет II. Чарлз III помолил сина си да не води жена си, представяйки „безсмислени и неуважителни“ причини като аргументи, но впоследствие се извинил за това ( четете още: Ето я и Меган Маркъл на погребението на кралица Елизабет II, елегантна и някак встрани).

Източник, близък до кралското семейство, каза пред The ​​Sunday Times, че принц Уилям е бесен от публикуването на книгата, но няма намерение да отмъщава на брат си: „Той никога не би направил това, защото е пълен с достойнство и преданост. Той мълчи за доброто на своите семейства и страна". 

В скорошно интервю принц Хари каза, че би искал да "си върне" баща си и брат си, но те не изразяват желание за помирение. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.