Следва

Неуморна: Мадона вече е с 29-годишен боксьор

Червено и черно, но не по Стендал, а по Катрин Уелска

Отива й да е свежа  

Celebrities преди 1 година

Принцеса Катрин се появи сияеща заедно с принц Уилям за празника на Свети Давид в Уиндзор. 41-годишната бъдеща кралица е стегната, елегантна и приятно ярка в дългото вталено червено палто от Alexander McQueen, ботушите Gianvito Rossi и впечатляващите си черна шапка, ръкавици с рязана бродерия и прилежно обгръщащ шията шал.


Кейт в очакване или защо, на 41 от днес, принцесата на Уелс обещава да е една велика кралица


Кралската двойка проследи парада и изпълненията на гостуващи деца, а Уилям изнесе реч и поздрави уелската гвардия, в която носи чин полковник от миналия декември. Нещата при първата двойка изглеждат наистина под контрол, за разлика от при втората, където от вчера цари смут, предвид "молбата" на Крал Чарлз Хари и съпругата му да се изнесат от дома си във Великобритания, четем тук.  

Катрин беше дама от всички мъже, докато позира за снимки с гвардейците, седнала до Уилям.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.