Следва

Приобщаването и многообразието носят предимства в бизнеса

We Love: Лейди Гага за Dom Perignon

Lady Gaga и Dom Pérignon се обичат. Доказват го обединените ми усилия в новата рекламна кампания, която олицетворява изкуството на пърформанса. С пускането на Dom Perignon Vintage 2013, мултиталантливата Лейди Гага създава хипнотизиращо визуално изживяване, което ни оставя във възторг

Celebrities преди 1 година

Марио Соренти, известният фотограф, улавя всяко грациозно движение на Лейди Гага в поредица от поразителни черно-бели снимки. Междувременно филмът на Woodkid показва звездата от предстоящото продължение на "Жокер" докато свири на пианото и танцува хипнотизиращо. 

От началото на партньорството си през 2021 г. Лейди Гага и Дом Периньон успяха да създадат богат гоблен от артистични визии, където вселените на жената и артист и марката и имиджа й се сливат перфектно. Новата глава от тяхното сътрудничество празнува предаността към творческия труд и вдъхновението от него. Заявката е ясно дефинирана и силно завладяваща: страстта и непрестанната работа са крайъгълните камъни на всеки занаят (вижте още: Fashion Starter: Лейди Гага, абсолютната световна шампионка по мода).

Лейди Гага без усилие демонстрира грациозните си движения в различни ансамбли, вариращи от ефирни рокли до шикозни ризи и панталони. Изпълненията на звездата винаги са разкошни за гледане, както е доказва и погледът зад кулисите на нейното турне Chromatica Ball, включен в рекламното видео. Не реклама, а съвършенство.

More from View Sofia

В чорапогащи и босички: Кание и Бианка, и имаме тренд

Celebrities преди 10 месеца

Внимавайте, момичета и момчета: Уест, който определено умее да налага тенденции, предлага мода, срещу която почти не можем да възразим. Кание Уест (понастоящем Ye) и неговата партньорка Бианка Ченсори преминаха от носенето на облекла, които нямат кой знае какъв логистичен смисъл, до простичкото изоставяне на повечето дрехи, включително обувките Споменахме ли, че това се случва навън, не по-малко в Лос Анджелис? Да!

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 17 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.