Следва

Приобщаването и многообразието носят предимства в бизнеса

We Love: Лейди Гага за Dom Perignon

Lady Gaga и Dom Pérignon се обичат. Доказват го обединените ми усилия в новата рекламна кампания, която олицетворява изкуството на пърформанса. С пускането на Dom Perignon Vintage 2013, мултиталантливата Лейди Гага създава хипнотизиращо визуално изживяване, което ни оставя във възторг

Celebrities преди 8 месеца

Марио Соренти, известният фотограф, улавя всяко грациозно движение на Лейди Гага в поредица от поразителни черно-бели снимки. Междувременно филмът на Woodkid показва звездата от предстоящото продължение на "Жокер" докато свири на пианото и танцува хипнотизиращо. 

От началото на партньорството си през 2021 г. Лейди Гага и Дом Периньон успяха да създадат богат гоблен от артистични визии, където вселените на жената и артист и марката и имиджа й се сливат перфектно. Новата глава от тяхното сътрудничество празнува предаността към творческия труд и вдъхновението от него. Заявката е ясно дефинирана и силно завладяваща: страстта и непрестанната работа са крайъгълните камъни на всеки занаят (вижте още: Fashion Starter: Лейди Гага, абсолютната световна шампионка по мода).

Лейди Гага без усилие демонстрира грациозните си движения в различни ансамбли, вариращи от ефирни рокли до шикозни ризи и панталони. Изпълненията на звездата винаги са разкошни за гледане, както е доказва и погледът зад кулисите на нейното турне Chromatica Ball, включен в рекламното видео. Не реклама, а съвършенство.

More Celebrities