Следва

Неузнаваем Тимъти в първите кадри от Bones & All, take a look

Баш правилният кастинг: Лейди Гага е Харли Куин, 25 кадъра в подкрепа на вълнението

Mama's Gonna Paint the Streets with Blood 

Movies & TV преди 1 година

Слуховете от преди половин година са официално потвърдени: Лейди Гага ще изиграе Харли Куин в продължението на "Жокера" грим в грим с Хоакин Финикс (колкото и на него да се искаше любимата му Руни Мара да е до него, четете още: Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд), който отново влиза в титулярната си роля на "злодей" (в кавички, защото злодей ли е Жокера наистина?) в предстоящия филм-мюзикъл (да, мюзикъл). Въпреки очевидните актьорски и певчески качества, личният стил на Гага не може да бъде по-перфектен за емблематичната героиня на DC Comics: през годините суперзвездата олицетворява модно любовта на Харли към изцяло кожените визии, които често включват мини шорти и мото якета. В няколко случая Гага дори има странни прически, които напомнят на характерните за Харли боядисани опашки (които отиваха много и на Марго Роби, която беше Харли в "Отряд самоубийци“ от 2016 г.).


Тод Филипс сподели невиждани досега бекстейдж кадри от "Жокера"


Дизайнерът на костюмите за Joker: Folie À Deux най-вероятно ще отведе модния външен вид на Харли Куин в нова нова посока, щипвайки по нещо дори от личния гардероб на Лейди Гага или поне ползвайки го като moodboard. Какво представлява гардеробът на Харли Куин, ще попитате, е: в оригиналния комикс на DC тя носи двуцветен, червно-черен кожен гащеризон с шутска шапка; с течение на годините обаче нейните тоалети стават страшно психопадски и рискови, включително кожено горнище и долнище тип бельо или ултрамини тениски, съчетани с къси шорти и маратонки на ток. Думата "секси" винаги идва на ум (да, говорим за анимация), какъвто и да е ансамбълът - в края на краищата е известно, че лошото момиче често мами нападателите си, използвайки своята сексуалност. Надолу са всички вариации и адаптации на Харли Куин през годините >>>

Batman: The Animated Series (1992-1995)

Elseworlds (1998-)

Harley Quinn Ongoing (2000-2004)

Batman Beyond: Return Of The Joker (2000)

The Batman (2004-2008)

Batman: The Brave And The Bold (2008-2011)

Lego Batman Series/ Batman Lego Movie (2008-2014/2017)

Gotham City Sirens (2009-2011)

Batman: Arkham Series (2009-2016)

DC Universe Online (2011)

DC New 52/Rebirth (2011-)

Injustice Series (2013-)

Batman: Assault On Arkham (2014)

Justice League: Gods And Monsters Chronicles (2015)

DC Superhero Girls (2015-)

DC Bombshells (2015)

Batman: The Telltale Series (2016-)

Suicide Squad (2016)

Harley Quinn (2019-)

Birds of Prey (2020)


Миналото: Кой роди "Жокера"


Гага винаги е имала склонност към по-мрачната, зловеща мода - задължително четете още: Fashion Starter: Лейди Гага, абсолютната световна шампионка по мода - прякорът й е "майката на чудовищата" и стилът й винаги е играл на фронта на тази по-натрапчива естетика. Когато избухва на сцената с The Fame, например, тя рядко се изявява без кожени мото якета или латексови бодита - кхм, Харли. По време на албумната ера на Joanne, Гага също често излиза по микро шорти, изрязани тениски и зашеметяващи токчета - напомня ли ви на Хари? Съвсем наскоро турнето на Gaga Chromatica Ball включи футуристични кожени бодита с презрамки, които изглеждат като извадени направо от Suicide Squad - е кажете, че не е като Харли...

Така че, Гага със сигурност има да потренира доста в актьорски аспект, за да обеме лудостта на жестоката любима на Жокера - може би връщайки се към любимия си метод на Станиславски, който използва за House of Gucci - но за костюмите не се грижим.

В галерията са 25 кадъра, които доказват, че Лейди е баш правилният кастинг за Харли >>> очакваме "The Joker 2" на 4 октомври 2023 г.!


13-те най-стилни злодейки в историята на Холивуд


 

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.