Следва

Тази пролет МИТКО ДАМОВ пренася духа на Париж в София заедно с модните тенденции за коси

We love: Разголената хубост на Наталия Водянова

Не, не става дума за гадните голи снимки на Наталия Водианова от дните и на модел на Calvin Klein бельо, които...

Beauty News преди 14 години

Не, не става дума за голите снимки на Наталия от дните й на модел на Calvin Klein бельо, които най вероятно са се запечатали в съзнанието ти.

Става дума за тази снимка, която безспорно доказва, че е една от най-големите хубавици в света на модата днес.

Лице без грим, само с тъмни и плътни вежди и разрошена по непринуден начин коса, за да раздвижи спретнатата прическа – тя изглежда страхотно в последния брой на списание i-D.
И за пореден път се убеждаваме,  че това, което притежава един от любимите ни модели, си е чист талант.

Въпреки че тази снимка е част от уводна статия, Наталия изглежда страхотно с така популярните за пролетта nude устни, бледи, без цвят,  и чиста кожа - тенденция, която доминира и на подиумите в последната серия модни седмици.

Вземи си няколко урока по хубав грим назаем от тази снимка или просто се взирай дълго в нея, както в момента правим ние.

За да изглеждаш така обаче, са необходими  хубаво оформени вежди, ако се налага, отиваш на козметик, чисто лице само с фон дьо тен без никакъв руж. Можеш с лек черен или с цвят на кафе молив само да подчертаеш силата на очите и веждите си.

Е, без намесата на професионалист едва ли нещата ще изглеждат точно така, но тази снимка може да ни служи за  пример как естествената красота може да се превърне в тенденция.

Обичаме лицето на Наталия! Една великолепна рускиня повече!


 

More Beauty News