Следва

Световноизвестни дами и господа на по няколко месеца: звездните бебета на 2023 дотук

На 58 палавото момиче на Монако стана баба - честито на принцеса Стефани

Синът на принцеса Стефани от Монако Луи Дюкрюе и съпругата му Мари Шевалие станаха родители на момиченце на 4 април

Celebrities преди 1 година

Поздравления за принцеса Стефани от Монако, която стана баба за първи път. Нейният син Луи Дюкрюе посрещна дъщеря със съпругата си Мари Шевалие на 4 април. В Монако всички са щастливи.


Синът на принцеса Стефани от Монако Луис Дюкрюе и съпругата му Мари Шевалие

Чисто новите родители Луи и Мари разкриха името на дъщеря си в Instagram чрез съвместна публикация, в която написаха: „Нашето малко семейство се разрасна с раждането на нашата малка Виктоар.“ Снимката показва крачето на бебето с болничния етикет и е супер трогателна (четете още: Световноизвестни дами и господа на по няколко месеца: звездните бебета на 2023 дотук). 

Потвърждението на чудесната новина идва дни след като брата на принцеса Стефани, действащият монарх принц Албер II, я сподели малко между другото докато присъстваше на официално събитие. Връчвайки дипломи на церемония на Червения кръст на Монако във вторник, Албер сподели: „Моят племенник Луи Дюкрюе и съпругата му Мари имат радостта да бъдат родители на малко момиченце“, написа Monaco-Matin.


Принцеса Стефани от Монако

Луи, най-голямото от трите деца на принцеса Стефани от Монако, се запознава с Мари в нощен клуб в Кан, докато и двамата учат в близкия бизнес колеж. Те описват срещата като „любов от пръв поглед“. Влюбените сключват брак през юли 2019 г. в катедралата на Непорочната Дева Мария, където бабата и дядото на Луи, принцът Рение III от Монако, и американската актриса Грейс Кели разменят обетите пред стотици знатни гости през далечната 1956 г.


Внучката на Грейс Кели, Камил Готлиб, е нейният божествен двойник в ново селфи




Двойката сподели новината за бременността през ноември миналага година, като го направи по супер мил начин - публикуваха снимка, на която са придружени от кученцето им, докарано с бандана с надпис „скоро до моя по-голям брат“. „Едно приключение е на път да започне“, добави двойката в надписа към споделения кадър.

Луи е дете от първия брак на принцеса Стефани. През 1995 г. кралската особа се омъжи за бодигарда си Даниел Дюкрюе, с което сложи началото на съюз, който повдигна високо веждите в кралските кръгове и предизвика безкрайни таблоидни колони. Двойката има и дъщеря Полин, но се развежда през 1996 г. Две години по-късно Стефани ражда най-малкото си дете Камил Готлиб, чийто баща е бившият бодигард на двореца Жан Реймънд Готлиб.

Тази седмица Камил, която много прилича на прочутата си баба - красивата Грейс Кели, бе удостоена с главна роля на служба, отдаваща почит към нейния дядо Рение III. Заедно с братовчедка си Шарлот Казираги, Камил беше помолена да говори на литургията в чест на 18-ата годишнина от смъртта му. Присъстваха също принц Албер II, принцеса Шарлийн, принцеса Стефани, принцеса Каролина и нейните синове Пиер и Андреа. Моментът отбеляза и едно от първите публични излизания на принц Алберт и принцеса Шарлийн, откакто им се наложи да развенчават упоритите слухове, че бракът им е пред крах.


Принц Албер ще плаща по 12 милиона евро годишно на принцеса Шарлийн да изпълнява кралските си задължения



Луи Дюкрюе, Камил Готлиб, Мари Шевалие, Полин Дюкрюе и принцеса Стефани от Монако се появяват на балкона на двореца на Националния ден на Монако

Снимки, споделени в официалния акаунт на кралското семейство на Монако в Instagram, показват членовете на семейството в катедралата. Надписът, преведен от френски, гласи: „Меса в памет на принц Рение III. В сряда, 5 април, княжеското семейство се събра в катедралата на Монако, за да присъства на литургия в памет на принц Рение III. По време церемонията, водена от Доминик-Мари Давид, внучките на принц Рение III се постараха да му отдадат лична почит: г-жа Шарлот Казираги направи първото четене, след което г-ца Камил Готлиб каза универсалната молитва. В края на литургията цялото семейство се събра на гроба на принц Рение III."

Последните няколко седмици са доста натоварени за първото семейство на Монако. Миналия месец всички те, с отчетливото отсъствие на принцеса Шарлийн обаче, се събраха за традиционно бляскавия Бал на розите.

More Celebrities