Следва

Акцент на Явора Петрова

Юлиан Вергов е безскрупулен бизнесмен в „Стъклен дом”, а пък Явор Бахаров - свободолюбив младеж

В новия сериал, който ще се излъчва по bTV, „Стъклен дом” - Юлиан Вергов ще пресъздаде образа на...

Events преди 14 години

В новия сериал, който ще се излъчва по bTV, „Стъклен дом” - Юлиан Вергов ще пресъздаде образа на безскрупулен и манипулативен бизнесмен  Николай Жеков, споделят продуцентите на сериала.

Той е големият играч, мъжът, който трябва да успее на всяка цена. Той вижда във всяка ситуация начин да спечели.

Дъщеря му Сиана Жекова – в ролята е младата актриса Радина Кърджилова пък е пълна негова противоположност.

Най-ценното нещо в живота за Сиана е любовта. Тя е готова да страда, да се жертва и да търпи заради момчето, в което е влюбена.

Зрителите ще имат възможността да видят Ставреви като представители на класическото българско патриархално семейство.



Те са забавни, естествени, натурални. Краси Ранков ще бъде в ролята на бивш полицай, зает с охраната на мола. Неговата съпруга Ваня е фризьорка, запалена по хороскопи и езотерика, изключително забавна, емоционална и искрена.



Синът на тази колоритна двойка е Хари Ставрев (Явор Бахаров). Той е едно съвременно момче бунтар, който почти винаги е в конфликт с родителите си.

Работи като шофьор за едни от собствениците на мола. За него всичко е ден за ден, най-ценното, което притежава, е свободата. Мрази парите и богатите. Според него всички биха били по-щастливи, ако живееха на плажа и караха сърф. Той е различен и оригинален, един от най-свежите персонажи в сериала.

Очаквай още разкрити тайни за сериала на страниците на ViewSofia, както и ексклузивно интервю с един от главните персонажи!

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?