Следва

Диди Алексиева ще води женско предаване в PRO.BG. Ексклузивен първи гост ще е Азис

Фенове на Майкъл Джексън търсят справедливост

Светът не може да преживее смъртта на Джако и това си е! Осем месеца след трагичната вест за смъртта на поп...

Events преди 14 години

Светът не може да преживее смъртта на Джако и това си е! Осем месеца след трагичната вест за смъртта на поп идола, с когото момичетата и момчетата на 90-те изграждаха своя вкус към музиката и модата, започна разнищването на случая, като една от версиите е за непредумишлено убийство от лекаря на Джако Конрад Мъри.

В понеделник стана ясно, че д-р Мъри ще може поне още няколко месеца да упражнява професията си и не е взето решение за съдбата му, все още.

Това предизвика гнева на феновете на Краля, които организираха нещо като протест под наслов „Ще има ли справедливост за Джако“.

Според адвокатите на д-р Мъри евентуалната забрана да упражнява професията си за Мъри ще бъде "финансова и лична катастрофа", но все пак не е ли по-важно да има справедливост, питаме ние и тъгуващите за Джако.

Кардиологът призна, че е давал на Майкъл мощния анестетик пропофол, който е причинил смъртта на певеца. Д-р Мъри пледира невинен и твърди, че е давал пропофол на Джако по негово настояване, тъй като той го е използвал като приспивателно.

По случай протеста на гражданите почитатели Калифорнийският съд е назначил нов съдия да разглежда случая на д-р Конрад Мъри.

Предварителното излушване ще е на 14 юни, след което ще се реши дали има достатъчно доказателства срещу доктора.

Майкъл Джексън ни напусна на 25 юни, миналата година и тогава изгубихме един истински музикален гений. 
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?