Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Armani Privé Fall 2023

Звездно стълпотворение за Dior: Летисия Каста, Дженифър Лорънс, Аня-Тейлър Джой и Jisoo

Толкова красиви, че сякаш са от друг свят... 

All fashion преди 9 месеца

Новата кампания на Dior, посветена на емблематичната чата Lady 95.22, ни изпълва с очарование, защото събира на едно място четири прекрасни жени. Дженифър Лорънс, Аня Тейлър-Джой, Jisoo от Blackpink и Летисия Каста ни радват със стилна фотосесия за модната къща.

Не можем да не забележим излъчването на Каста, която отново е в светлината на прожекторите в изискана бяла визия с небрежно разкопчана риза, допълнена, разбира се, от красавицата Lady 95.22 от поразително примамлива черна кожа и много детайл. Освен прекрасни кадри на Летисия, имаме възможност да се насладим и на видео с нея, в което моделът споделя какво означава за нея елегантността.

Не по-малко красива е и Дженифър Лорънс. Както при Каста, естетиката отново е черно-бяла, но ризата е заменена от пуловер и свободни дънки. И къ този небрежен аутфит чантата на Dior е идеалното допълнение, този път в бяло и с две метални дръжки с украшения.

Аня Тейлър-Джой също участва в кампанията на задължителния за всеки гардероб аксесоар. Красивата посланичка на модата е великолепна, позирайки с малката черна кожена версия на Lady 95.22. Визията се допълва от плетена жилетка, права пола и островърхи обувки на ток - съвършената точка на пречупване между класика и модерен шик.

Във видеото за кампанията, Аня ни отвежда на пътешествие из детството си, като ни разказва за първата си чанта и разкрива тайната на собствения си безупречен стил.

Последната красавица, която взема участие в тази прелестна колаборация, е Jisoo от Blackpink. Облечена в сако, комбинирано с риза с копчета и пола, Jisoo е определение за изтънченост и грация. Тук перфектното допълнение е черната ватирана версия на Lady 95.22, точният посредник на Диор за илюстрирането на връзката между минало и настояще.

More All fashion