Следва

Последен модел „Додж” ще вози испанската дива Конча Буйка в София

Чисто новият Mellow Music Festival. Идеи, места и герои

Mellow Music Festval е чисто новият музикален фестивал, продуциран от списание Едно, който ще събере в три дни и...

Culture преди 14 години

Mellow Music Festval е чисто новият музикален фестивал, продуциран от списание Едно, който ще събере в три дни и нощи химията на пролетта, чудесната прогресивна музика, която звучи по всички големи фестивални сцени и клубове в Европа (но някак все не стигаше до България), и положителните емоции на всички, жадни за нов и по-различен звук.

Mellow Music Festival ще вилнее на две сцени:

Mellow OPEN - на зелено в Борисовата и напълно безплатна, и Mellow NIGHT – в халето на Интер Експо Център, с платен вход.

Mellow OPEN започва в 18:00 всяка вечер и приключва в 22:00, тъкмо навреме за Mellow NIGHT, която отваря врати около 22:30 и ще ни държи будни до зори.

Mellow Music Festival
възнамерява да изпълни всичко, което името му (виж по-долу) обещава - да насити атмосферата на София с приповдигнато настроение, блага енергия и над 30 часа качествена музика, която категорично отказва да бъде пъхната в твърди стилови дефиниции.

Фестивалът ще посрещне над 20 знайни и незнайни банди, диджеи и продуценти, които смесват фантастично електроника, диско, фънк, реге, дъб, класика и джаз и въпреки че са адски различни, имат много общо помежду си – те са тези, които дърпат добрата танцувална електронна музика напред.

Ние няма да пропуснем този музикален феномен на наша територия, обещаваме!

 MELLOW MUSIC FESTIVAL
27 – 29 май 2010

 

More Culture