Следва

Кой как избра да се рекламира: Лу Доайон за Cartier Baignoire

Оригами обувките на Prada, pure love

Най-готините обувки на Есен 2023! Неповторима, бликаща от любов и символика вещ 

All fashion преди 8 месеца

Обувките Prada оригами, забелязани на подиума на Седмицата на модата в Милано 2023 г., вече са в продажба.

Благодарение на оригиналния си, много нежен и едновременно секси дизайн, който завладява от пръв поглед, независимо дали сте мъж или жена, дали си падате по дизайнарските глезотийки или не, и дали сте фен на Миуча Прада и нейната модна смелост или не, те де факто са новата световна модна мания. Ниското токче, специфичната кройка и удивително красивата декорация, дело на модна къща Prada и забелязани на ревюто им на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2023/24, правят от този чифт аксесоар без алтернатива. Кожата изглежда сгъната, сякаш е оригами: магия, която само висшето майсторство в работата може да постигне. Върховете се отварят като криле и флоралната украса се появява вътре в цялата си красота: нищо по-малко от произведение на изкуството.

Този модел изглежда също така е свързан с концепцията зад колекцията, която базира всичко на срещата между обикновеното и необикновеното. По този начин обикновен чифт дамски обувки на среден ток стават ценни заради сложния си декор.

„Смята се, че блясъкът е най-важното в модата, но аз мразя тази концепция, винаги съм се борила срещу нея. Стремежът към красота, навсякъде и под всякаква форма, е в основата на тази колекция“, обясни Миуча Прада.

На модния подиум се съчетава както с поли - с всякакви дължини, така и с панталони, превръщайки се в перфектно паспарту, готово да направи всяка наша визия специална. И сега най-накрая са в продажба, на фирмения сайт на марката и в бутиците й по света. Белите слингбекс струват 1 050 евро, колкото една добра картина. Останалите са малко по-скъпи. 

 

More All fashion