Следва

Джулия Фокс е новият ангел на Victoria's Secret

KYLIE JENNER FW23 DENIM: колаборацията на звездата с Acne Studios предизвика дебат

Супер секси, омазана с боя, полугола - всички говорят за колаборацията, анонсирана днес, между Кайли и шведската марка Acne

All fashion преди 7 месеца

Дънки за 590 евро? Това продава Кайли Дженър, умопомрачителна в нова фотосесия за Acne Studios. Риалити звездата позира в обемен, жестоко скроен, с носен ефект деним, към който са прибавени чифт сребристи токчета и подходяща чанта. Няма излишни украси, няма излишен сутиен, всъщност няма нищо излишно. Кампанията има свръхсексуален естетичен характер и за няколко часа от сутринта кадрите обиколиха света (вижте още: Новите дрехи на Кайли - Париж и Тимоти Шаламе правят чудеса).

Щрих в кампанията е боята, покрила тялото на Кайли и създаваща усещането, че модела току-що е излязъл от сервиза, където собственоръчно е ремонтирала колата си. Създателката на Kylie Cosmetics също така сменя обичайния си бляскав грим със семпли тъмнолилави устни и мокра, начупена коса.

Коментарите от фенове по повод кампанията не закъсняха и в социалните мрежи вече активно се обсъжда тази интересна колаборация - "Изглежда страхотно, но защо дънките сякаш са купени от магазин за втора употреба и след това прегазени от кола 5 пъти?" - пита един от феновете на Кайли. Друг сравнява излъчването на модела с това на Риана в клипа "FourFiveSeconds" с Кание Уест и Пол Маккартни, тъй като тя носи подобна дънкова визия с прибрана назад коса (вижте още: Защо Риана мрази Кендал и Кайли Дженър).

Кампанията на Acne Studios идва само няколко дни, след като сестрата на Кайли - Кендъл Дженър, също позира топлес в поредица от кадри за Stella McCartney.

Изглежда, че Кайли е на път да направи значителен пробив в света на модата. Тя планира да стартира своя собствена модна марка в допълнение към успешния си козметичен бизнес. Според запознати, новият лейбъл ще се фокусира върху дрехи от естетиката на "тихия лукс".

KYLIE JENNER FW23 DENIM е на фирмения сайт на Acne Studios и съдържа 15-тина артикула на цени от 320 евро за чифт слънчеви очила до 1300 евро за дамска чанта. В анкетата ви питаме за мнението ви за това сътрудничество>>>

Анкета

Какво мислите за луксозната деним линия, за която View Sofia ви разказа?

More All fashion