Следва

NYFW: Ralph Lauren SS24, всички визии и 5-те големи акцента

Street style вдъхновения: Tokyo Fashion Week Spring 2024

Еталон за шантав стил

Сподели

Който успее да остане безразличен към артистизма и индивидуалността на хората по улиците на Токио, особено по време на пролетните ревюта за 2024, нека вдигне ръка.

На изток знаят как да се обличат, гримират, стилизират и въобще да приковават погледа само с появата си. А новото поколение улични стилисти в японската столица прегръща минимализма, примесен с малко класическа американска култура под формата на емблеми и надписи с текст “Yankees”.

В галерията горе сме събрали най-добрите модни проявления и чисти street style вдъхновения, които ни накараха да ахнем по същия начин като тук, тук и тук.

More Street Style

Street Style вдъхновения: великолепните мъже на Pitti Uomo Пролет 2024

Street Style преди 3 месеца

Тазгодишната мъжка модна седмица във Флоренция Pitti Uomo се очаква да привлече по-голяма тълпа отвсякога, благодарение на новото арт съоръжение на Fendi за 50 милиона долара, което ще домакинства на най-новите колекции мъжко облекло

Код Барби за лятото - и принцеса Катрин в розово

Street Style преди 3 месеца

Невъзможно беше да извърнем очи от Barbiecore миналото лято, горещо-розовият нюанс на Valentino беше навсякъде по червените килими. Сега, когато през юли по екраните излиза филмът "Барби" на Грета Гервиг с участието на Марго Роби и Райън Гослинг, тенденцията се възражда отново