Следва

Neuralink на Илон Мъск търси доброволци за тестване на импланти в мозъка

Изгодно за теб, полезно за планетата – ДСК Флекси 3

В днешното забързано ежедневие често търсим баланса, който ще ни осигури така желаната „златна среда“

All About Life преди 7 месеца

Семейство, кариера, хобита, взаимоотношения – за много от нас може да бъде предизвикателство жонглирането с всички занимания, които предприемаме. А когато в уравнението вкараме и все по-нарастващата нужда от отговорно отношение към обществото и природата, мисията може да се окаже невъзможна.

Вероятно това е и причината да търсим практични и интелигентни решения, които ще ни донесат не само успехите, към които се стремим, но и вътрешното удовлетворение, че допринасяме към по-светлото бъдеще на планетата ни.

Ако и ти си от активните хора, които са постоянно в движение, но искат да водят устойчив живот, специалният модулен пакет ДСК Флекси 3 е точно за теб. Той ти гарантира не само лесно, бързо и удобно банкиране, но и подкрепа на каузата на глобалната организация Conservation International за опазване на над 2000 изчезващи видове. А най-хубавото на всичко това е, че идва без такси за цялата 2024 г., ако го заявиш до края на годината.

Безплатните услуги в пакета са повече от изгодни – от откриване и поддържане на разплащателната сметка, през достъп до електронните канали ДСК Директ и мобилно приложение DSK Smart, до неограничените вътрешнобанкови преводи по мобилен номер blink P2P.

Какви други екстри предлага ексклузивния пакет може да намериш ТУК.

Дебитната карта, която идва с Флекси 3 е иновативната DSK Mastercard Wildlife Impact, изработена от рециклиран и рециклируем материал и изобразяваща критично застрашените ястребоклюна морска костенурка или западноафриканско шимпанзе.

Заяви своя пакет ДСК Флекси 3, за да не изтече тяхното време, преди да изтече срокът на картата.

Изгоден за теб, полезен за планетата!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.