Следва

Neuralink на Илон Мъск търси доброволци за тестване на импланти в мозъка

Изгодно за теб, полезно за планетата – ДСК Флекси 3

В днешното забързано ежедневие често търсим баланса, който ще ни осигури така желаната „златна среда“

All About Life преди 2 месеца

Семейство, кариера, хобита, взаимоотношения – за много от нас може да бъде предизвикателство жонглирането с всички занимания, които предприемаме. А когато в уравнението вкараме и все по-нарастващата нужда от отговорно отношение към обществото и природата, мисията може да се окаже невъзможна.

Вероятно това е и причината да търсим практични и интелигентни решения, които ще ни донесат не само успехите, към които се стремим, но и вътрешното удовлетворение, че допринасяме към по-светлото бъдеще на планетата ни.

Ако и ти си от активните хора, които са постоянно в движение, но искат да водят устойчив живот, специалният модулен пакет ДСК Флекси 3 е точно за теб. Той ти гарантира не само лесно, бързо и удобно банкиране, но и подкрепа на каузата на глобалната организация Conservation International за опазване на над 2000 изчезващи видове. А най-хубавото на всичко това е, че идва без такси за цялата 2024 г., ако го заявиш до края на годината.

Безплатните услуги в пакета са повече от изгодни – от откриване и поддържане на разплащателната сметка, през достъп до електронните канали ДСК Директ и мобилно приложение DSK Smart, до неограничените вътрешнобанкови преводи по мобилен номер blink P2P.

Какви други екстри предлага ексклузивния пакет може да намериш ТУК.

Дебитната карта, която идва с Флекси 3 е иновативната DSK Mastercard Wildlife Impact, изработена от рециклиран и рециклируем материал и изобразяваща критично застрашените ястребоклюна морска костенурка или западноафриканско шимпанзе.

Заяви своя пакет ДСК Флекси 3, за да не изтече тяхното време, преди да изтече срокът на картата.

Изгоден за теб, полезен за планетата!

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата