Следва

5 причини да избереш практика в Лидл България

Снимка на деня: Анджелина Джоли и Вивиен

Анджелина Джоли и дъщеря й Вивиен, целите усмивки, уловени от папараците на нюйоркското летище "Джон Ф. Кенеди"

Celebrities преди 7 месеца

Джоли, фантастична в един от топ трендовете на сезона - нюансите на масло и сметана - е в красив бежов тренчкот, комбиниран със светъл панталон, тишърт в подобен нюанс и много обичаните от актрисата класически бежови обувки на ток и с деколте, а Вивиен е в син пуловер и спортен панталон, комбинирани с вечната класика - Converse кецове.

В момента Вивиен работи като асистент на майка си в пиеса на Бродуей, базирана на книгата на Сюзън Елоиз Хинтън от 1967 г. "Изгнаници". Самата Джоли е продуцент на спектакъла.

В интервю Джоли сподели за 15-годишната Вивиен, че „не се стреми да бъде в светлината на прожекторите“, но е щастлива да подкрепя „творческите начинания на хората“.

Анджелина Джоли често е снимана от папараците с някое от шестте си деца, но рядко се появява на публични места с всичките си наследници наведнъж, освен ако не става дума за тържествени премиери (вижте още: Стил урок на седмицата: прочит на класиката ала Анджелина Джоли и Семпло и перфектно: Анджелина Джоли и бялата й лятна рокля).

През август стана известно, че Анджелина Джоли и бившият й съпруг Брад Пит са финализирали развода си и са се споразумели за попечителство над децата след седем години на „агонизиращи“ преговори. Актьорите имат шест деца: осиновените Мадокс, 21, Пакс, 19 и Захара, 18, и биологичните 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс (Love to Quote: 15 цитата от Анджелина Джоли за любовта, мъжете и жените днес). 

More Celebrities