Следва

Чемена Камали е новият творчески директор на Chloé

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Chanel

В тази пролетно-лятна колекция Виржини Виар (Virginie Viard) изследва връзката между Chanel и едно уникално място от гледна точка на креативност - Villa Noailles, построена в хълмовете близо до Hyères в южната част на Франция. Виар също продължава курса, поет за пренаписване на архивите на Лагерфелд - главно от 90-те години. Оттук и изборът на местоположение

Runway преди 6 месеца

Лагерфелд, страстен познавач на архитектурата и фотографията, за първи път попада на вилата през 1995 г. „Villa Noailles е вечно, много модерно място“, казва Карл. „Тя оцелява повече от 70 години в руини, но без да загуби духа си. Тя е обичана, а след това изоставена, забравена, докато в един следващ ден се оказва, че е идеалният символ на всичко, което днес се смята за модерно".

За да уловите ваканционното настроение в близост до изключителната сграда, мадам Виар силно препоръчва да носите халати от туид и цели бански костюми (не забравяйте да хвърлите и едно леко, пефектно скроено палто на раменете си), плисирани, карирани и лурексови рокли, дънкови комплекти, спокойни костюми с пола (от вида, който самата Коко обожава). Виржини раздава на моделите плажни гащи, раници с морски райета и чанти за фотоапарати (видяхме подобни в LV), обува балетни пантофки краката им и (за наша радост) черни джапанки. 


Chanel отвори най-големия си бутик в САЩ - перлите присъстват и в интериора




Великолепна, нежна и класическа в простата си красота и тотален лукс колекция за Пролет/Лято 2024, цялата - в галерията ни > 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.