Следва

CAFFÈ VERGNANO: 141 години класа

Карла Бруни: "Ракът беше в ранен стадий, умолявам ви, пазете се!"

“Имах късмет: ракът все още не бе станал агресивен.”
 

Celebrities преди 6 месеца

Супермоделът Карла Бруни разкри, че преди 4 години се е сблъскала с тежката диагноза рак на гърдата. Красивата госпожа Саркози сподели шокиращата новина във връзка с международната кампания за борба с рака на гърдата "Розов октомври": "Преди четири години бях диагностицирана с рак на гърдата, претърпях операция, лъчетерапия, хормонална терапия. Преминах през обичайния път за лечение на този вид рак. Но имах късмет: ракът ми все още не беше агресивен", сподели моделът в социалните мрежи.

Карла споделя, че болестта е била открита в ранен стадий и единствено редовните прегледи са успели да я спасят: "Ако не беше това, днес нямаше да имам лява гърда". Бруни съветва всички жени да обръщат внимание на здравето си и редовно да посещават лекарски прегледи: "Просто е - животът ви зависи от това" (вижте още: Анджелина Джоли в памет на майка си, починала от рак: "Моля ви, грижете се за себе си"). 

Припомняме, че ослепителната Карла започва кариерата си на модел на едва 19-годишна възраст, а в края на 90-те години се пренасочва към музиката и творческите изкуства. Въпреки това, тя продължава активно да дефилира, поддържа перфектен външен вид, тренира постоянно и сее слави с неподвластна на времето хубост: "Имам добра фигура и стил, но полагам безкрайни усилия, за да остана стройна: два часа спорт на ден, корсет, елиптичен тренажор, пилатес. Красотата просто не издържа на възрастта и това е ужасно! Както е казала Мей Уест, остаряването не е за слабаци”, допълва Бруни (вижте още: Наоми Кембъл, Мила Йовович, Клаудия Шифър, Карла Бруни на корицата на Vanity Fair).

Карла Бруни е само едно от многото големи имена, които се застъпват за кампанията “Розов октомври”, целяща да разясни причините, превенцията и лечението на болестта рак на гърдата. Световната здравна организация също припомня на всички жени по света за важността на редовните прегледи и поставянето на здравето на първо място.

More Celebrities