Следва

We Love: Сидни Суини ала Бардо

Анджелина Джоли, Пакс и Мадокс на снимачната площадка в Париж

Анджелина Джоли и големите й синове Пакс и Мадокс бяха забелязани на снимките на новия филм „Мария“. В биографичната драма, режисирана от Пабло Лараин („Спенсър“, „Джаки“), Джоли изиграва легендарната оперна певица Мария Калас

Celebrities преди 6 месеца

Снимките на филма, за които екипът разполага с осем седмици, се провеждат в различни части на Париж, както и в Гърция, Будапеща и Милано. Преди ден актрисата бе забелязана на моста Александър III в центъра на френската столица, облечена като Калас. Заедно с нея на снимачната площадка е 19-годишният Пакс, който работи като фотограф зад кулисите на проекта и вероятно документира процеса.

На снимачната площадка се появи и големият син на Анджелина Джоли - 22-годишният Мадокс. За последно той беше видян с майка си на държавна вечеря в Белия дом преди шест месеца.

Това не е първият път, когато децата на известната актриса, които тя осинови от Виетнам и Камбоджа, работят с Анджелина. Преди това Пакс се появи като фотограф във филма на Джоли от 2017 г. First They Killed My Father, на който Мадокс пък бе изпълнителен продуцент. Той работи като асистент-режисьор и в предстоящия филм на Анджелина „Без кръв“, в който участва и по-големият му брат. Мадокс, който е посещавал университета Йонсей в Южна Корея, започва кариерата си през 2015 г. като стажант в режисьорския проект на Анджелина By the Sea. 15-годишната щерка на звездата Вивиан също работи с мама, припомняме тук

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.