Следва

Паста за зъби Isabel Marant, 19-метрова IKEA BAG и камион LIME: еволюцията на рекламните кампании

Формула 1: A$AP Rocky става творчески директор на линията на Puma

"Когато светът види какво създаваме, вярвам, че ще настъпи промяна в подхода на марките..."  

All fashion преди 6 месеца

Рапърът и алтер его на Риана - A$AP Rocky е новият творчески директор на линията на Puma за Формула 1. Музикантът ще представи първата си колекция през ноември следващата година по време на Гран при на шампионата в Лас Вегас, обявиха от спортния гигант.

Семейството на A$AP Rocky и Риана проявява изключителен талант не само в музикалния свят, но и в областта на модата. Риана, освен че има свой собствен моден и козметичен бранд - Fenty, също си партнира с Puma и наскоро представи нова колекция маратонки, разработена в сътрудничество с марката (вижте още: A$AP ROCKY: любовната стил еволюция на един много атрактивен мъж).

От Puma подчертават, че познанията на A$AP Rocky в сферата на модата, както и неговият стил ще внесат нова перспектива в нарастващата аудитория на F1.

"Работата с толкова емблематични марки като PUMA и толкова иновативни като F1 е наистина вдъхновяваща, сподели от своя страна A$AP Rocky. - Когато светът види какво създаваме, вярвам, че ще настъпи промяна в подхода на марките към поемането на рискове и работата с различни творци."

Тръпнем в очакване да видим работата на мистър A$AP Rocky. А докато чакаме, предлагаме да погледнете очарователните семейни снимки на A$AP Rocky, Риана и децата- Ето го Райът Роуз - вторият красавец на мама Риана и татко A$AP Роки.

More All fashion