Следва

100 години Магда Абазова в Квадрат 500

Неузнаваема София Вергара като наркобаронеса в "Гризелда"

51-годишната София Вергара сподели в своя микроблог плаката за сериала на Netflix „Гризелда“, биографичен филм за наркобоса Гризелда Бланко

 

Movies & TV преди 5 месеца

Тя създава един от най-печелившите наркокартели в историята и става първата жена престъпник, натрупала състояние от милиарди долари. Ролята й в сериала изпълнява София Вергара. „Гризелда Бланко е забележителна жена, чиято безпощадна, но същевременно гениална тактика й позволява да управлява империя за милиарди долари“, разказа София.

Продуцентът на Narcos Ерик Нюман и режисьорът Андрес Бейз също работят по проекта. Сериалът се състои от шест епизода, а премиерата му ще бъде в Netflix на 25 януари 2024. Това е първият проект на София след развода й с Джо Манганиело през юли 2023 - двойката беше женена в продължение на седем години. Според слуховете, една от причините за раздялата е, че Джо искал деца, а София, която вече има възрастен син - не. Сега бившият съпруг на Вергара се среща с актрисата Кейтлин О'Конър, която е 13 години по-млада от него (вижте още: Каква красива сватба - първи снимки от ДА-момента на София Вергара и Джо Манганиело).

Близки до звездата твърдят, че актрисата в момента "живее най-добрия си живот", тъй като се е чувствала "задушена" във връзката. В края на октомври звездата бе засечена на среща с ортопеда Джъстин Салиман.

More Movies & TV