Следва

Маколи Кълкин със звезда на Алеята на славата, благодари на Бренда

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 4

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 2 месеца

La Vie Est Belle свързва нотките на пролетните цветове от ирис с опияняващата земност на пачули, обвити с нотки на вкусен захарен памук и чувствена топла ванилия. Божествен аромат, наситен с цветни нотки на екзотичен арабски жасмин самбак и тунизийски портокалов цвят.

„La Vie Est Belle “ – френски израз, означаващ „животът е хубав”, е начин да избереш собствения си път към щастието и да вдъхновиш другите.

Условието: отбележете поне две любими присъствия в живота ви, които го правят още по-хубав. Победителя обявяваме във вторник, 5 декември.

 

More from View Sofia

Накарай парфюма да работи! 6 начина да задържим скъпото ухание цял ден

Body преди 1 година

Най-надеждният начин е и най-простият - ако искате да ухаете цял ден на вашия прескъп във всеки смисъл парфюм Шанел, Ермес, Маржела и пр., най-доброто е малката версия на аромата, тази, която обикновено се нарича travel size, да е винаги в чантата ви. Когато това няма как да стане (или просто забравянето ни е втора природа), следните също така прости правила ще ви помогнат да задържите уханието в продължение на целия ден.  

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 19 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.