Следва

Маколи Кълкин със звезда на Алеята на славата, благодари на Бренда

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 4

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

La Vie Est Belle свързва нотките на пролетните цветове от ирис с опияняващата земност на пачули, обвити с нотки на вкусен захарен памук и чувствена топла ванилия. Божествен аромат, наситен с цветни нотки на екзотичен арабски жасмин самбак и тунизийски портокалов цвят.

„La Vie Est Belle “ – френски израз, означаващ „животът е хубав”, е начин да избереш собствения си път към щастието и да вдъхновиш другите.

Условието: отбележете поне две любими присъствия в живота ви, които го правят още по-хубав. Победителя обявяваме във вторник, 5 декември.

 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 12 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.