Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11.12 - 17.12

Том Акърли, мъжът на Марго Роби и какво знаем за него

Официално заедно от 2016, иначе - от две години по-рано… 

Celebrities преди 4 месеца

За никого не е тайна, че Марго Роби има цяла тълпа от почитатели, които биха дали всичко на света, за да: я видят отблизо, да им отговори на събощението, да излязат на среща с нея. Въпреки че звучи силно разочароващо, трябва да кажем, че това няма как да се случи, защото талантливата милионерка, освен извънземно красива, е щастливо омъжена без скорошни изгледа за промяна на статуквото. При това мъжът до нея е снажен (191 см.), сериозен и секси - дами, Том Акърли, британски продуцент, на вниманието ни >>> 

Любовната история на Марго и Том започва през 2014 година, след като двамата се срещат на снимачната площадка на филма “Френска сюита”, и две години по-късно си казват трепетното  “Да!” на частна церемония в австралийския град Голд Коуст (четете още: Големите любовни истории в снимки: Марго Роби и Том Акърли).

Марго не обича да афишира връзката си и може би това е причината повечето от феновете ѝ да смятат, че е свободна. Том обаче винаги е до нея, макар и винаги половин крачка назад и леко в сянка. Предколедно днес ви запознаваме с мъжа, който мнозина смятат за най-големия късметлия на света.

На колко години е симпатичният мистър Акърли?

Красивият британец е роден на 1 януари 1990 година, т.е. скоро ще стане на 34. В същата година, но на 2 юли, е родена Марго.

И той ли е актьор?

Подобно на съпругата си, г-н Акърли работи във филмовата индустрия, но по-скоро зад кулисите като асистент-режисьор и продуцент, отколкото пред камерата.

По кои филми е работил?

Впечатляващата му автобиография включва асистент-режисьорски позиции в "Макбет", "Гордост" и "Двете лица на януари". Участвал е и в съвместни проекти със съпругата си, като най-известните от тях са: биографичният филм "Аз, Тоня", трилърът "Терминал" от 2018 г., и филмът "Момиче с потенциал", носител на "Оскар".

Двамата с Марго работят заедно и по хитовата филмова адаптация на “Барби”, дело на съвместната им продуцентска къща, но, за съжаление на Роби, не Том е избран за ролята на Кен.

Участвал ли е Том Акърли в "Хари Потър"?

Интересен факт от биографията на Том е работата му като актьор в първите три филма за Хари Потър. За това начало говори Марго по време на телевизионно интервю за BBC, а самата тя разбира за ролята му едва след като се женят: "Тогава му казах: "Ако ми беше казал по-рано, щяхме да се оженим много по-рано".

Как се запознават Том и Марго?

Влюбват се по време на снимките на "Френска сюита", където Акърли е асистент-режисьор, а Роби е в поддържащата роля на Селин. Актрисата е тази, която прави първата крачка: "В този период идеята за връзка ме караше да се чувствам зле. И тогава (по време на снимките) чувствата ми към него започнаха да се прокрадват. Бяхме приятели от дълго време и винаги съм била тайно влюбена в него, но си мислех: "О, той никога няма да ми отвърне. Не бъди глупава и не му казвай, че го харесваш", но тогава нещата просто се случиха и всичко придоби смисъл”, споделя Марго в интервю за Vogue.

Женени ли са Том Акърли и Марго Роби?

Да! Две години след началото на връзката си, Акърли и Роби си организират тайна сватбена церемония в Австралия, а актрисата потвърждава новината със снимка на пръстена в Instagram (четете още: Марго Роби за Куентин Тарантино, брака и въпроса, който мрази да й задават).

Повечето от подробностите за специалния ден са тайна, тъй като Марго държи да запази този миг само за най-близките хора. Според някои източници на гостите им е било забранено да използват телефоните си по време на сватбата.

Къде живее семейство Акърли?

Преди да станат съпруг и съпруга, двойката живее в къща с пет спални в югозападен Лондон, но след като връзката им преминава на следващо ниво, се местят в имот за 2,7 милиона долара в Лос Анджелис.

Има ли Том Акърли Instagram?

Марго и Том се стараят да пазят личния си живот далеч от пресата, но можете да надникнете в ежедневието им, ако последвате акаунта на Том в Instagram - @alpha_meows. 

More from View Sofia

„Най-голямата болка“: Кристиано Роналдо за смъртта на новородения си син

Celebrities преди 2 години

Голямата трагедия, за огромне съжаление, се случи в семейството на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес снощи. Популярната двойка, която очакваше близнаци, загуби едното от бебетата си по време на раждането. Отишло си е момченцето, момиченцето е спасено.   

More Celebrities