Следва

Искаме ДБ за татко: Дейвид и Харпър Бекъм в Ню Йорк

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20 - Топло и от сърце

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е в разгара си, вкл. днес, на Игнаджен!

 

All About Life преди 4 месеца

Уют, мекота, топлина и красота - това е нашият и на odeala.bg подарък за вас в ДЕН 20 от нашия Коледен Giveaway. Ние обожаваме да прекарваме зимните дни под топло одеяло, обути в най-сладките чорапи от чиста вълна и с чаша чай, а вие?

Зимният комплект от ODEALA тази Коледа e истинска приказка. Той включва невероятно меки чорапи от 100% мериносова вълна, опаковка от новия продукт на бранда - великолепна и наситена истинска българска розова вода от Роза Дамасцена и, за един от всичките 5 късметлии в следващите 24 часа, фин шал от кашмир.

Чорапите, в най-готиното сиво но света, се отличават с еластичен свободен връх, така че да са удобни за носене без натиск или следи, които обикновено усещаме. Розовата вода идва в отличителен с дизайна си флакон с пулверизатор в щедрите 200 милилитра. А красивият шал е от 10% кашмир и 90% мериносова вълна, което го прави незапарващ и изключително топъл и мек. И трите продукта са хипоалергични, родни, напълно екологични и много притегателни с усещането за грижа, топлина и уют, което носят.


5 разкошни комплекта ще са за вас в навечерието на Коледа 2023: четири, съдържащи флакон розова вода и чифт чорапи от чиста вълна, и един със същото съдържание, допълнен с кашмирения шал на ODEALA. 

Играем от този момент до утре привечер, когато ще изтеглим имената накъсметлиите на напълно случаен принцип, каквито са правилата на проекта ни. Условието:

- последвайте профила ни в Инстаграм за още Коледни и стил идеи, всеки ден и през цялата година;
- тагнете човекът, който споделя страстта ви към топлите, уютни, споделени зимни вечери. 

Желаем Весела Коледа и много късмет

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.