Следва

Пенелопе Крус: "славянско момиче" за Vanity Fair

Още Астро: защо числото 8 и какво става с Плутон

Звездите вещаят...

Astro преди 3 месеца

Нова година, нов късмет или, иначе казано, 2024 ни посрещна със засиленото присъствие и влияние на три планети едновременно: Сатурн, Марс и Луната. Този астрологически сценарий носи разнообразни предизвикателства и изпитания за всички зодиакални знаци. За да преминете през тях без излишни притеснения, е от съществено значение да контролирате емоциите си. Не се поддавайте на разрушителни импулси, останете мотивирани и бдителни.

2024 годината ще бъде предопределена от числото осем, управлявано от Сатурн. Този астрологически аспект подчертава необходимостта от изграждане на лична стратегия или план за развитие и последователното следване на поставените цели. Всяка дата, съдържаща осем в себе си, ще се опитва да ви тласне към непознатото, мистериозното и грандиозно. Преценете внимателно дали тези изкушения са в съответствие плановете ви.

През януари, Плутон ще навлезе във Водолей, което ще донесе една нова ера за развитието на човечеството в астрологичен план. Преходът обещава да направи 2024 година един от най-революционните и прогресивни периоди в историята.

Следващото значимо събитие на годината се очертава на 8 април 2024 година, когато настъпва Новата година по лунния календар. Планетарната подредба в този ден ще достигне своя своеобразен пик, обединявайки енергията на Луната и Марс. Това съчетание обещава да донесе на всички знаци просперитет в сфери като бизнеса, спорта, психологията, туризма, недвижимите имоти и развлеченията.

През май, Юпитер ще се премести в Телец, което ще предопредели хода на останалата част на годината. В първите три последващи месеца 2024-та ще насърчава смелите решения и промените в живота. По интуитивен начин ще усетите, че е дошло време да се разделите с проблемите от миналото, за да можете през втората половина от оставащата година да се отдадете на вдъхновение и самоусъвършенстване.

Положителните събития и перспективи пред зодиака могат да бъдат нарушени само от ретроградния Сатурн, който започва на 25 юни и ще продължи до 15 ноември. В този период забавете темпото и вникнете в детайлите, за да прецизирате и коригирате възможните неудовлетворителни сценарии.

За финал, 2024 идва с две лунни затъмнения: от 25 март до 8 април и от 18 септември до 2 октомври. През двете седмици преди и след затъмненията не е препоръчително да планирате важни събития в живота си, да пътувате, да правите сериозни покупки. Вместо това наблюдавайте и се вслушвайте в чувствата си.


 

More from View Sofia

Новите family portraits на кралското семейство редом до старите

Celebrities преди 1 година

Чудесните кадри на Катрин и децата й, част от Коледната им фотосесия, са повече от сладки и този път идват по случай Деня на майката, който Великобритания отбеляза на 19 март. Определено светът обича Кейт Мидълтън и нейните принцове и принцеси - Джордж, Шарлот и Луи - след публикуването на кадрите заваляха стотици хиляди възторжени реакции  

Любимият цитат на Джон Ф. Кенеди наистина е по Ад на Данте - оригинален превод на Трета песен

Celebrities преди 1 година

След като лидерът на една от партиите в парламента реши да цитира Кенеди ежечасно, решихме да проследим етимологията на тази така интригуваща ос - Джон Кенеди - Данте Алигиери, с което може би да ориентираме не само Стефан Янев, но и всички ни, относно тази корелация.  Както Робърт Кенеди обяснява през 1964 г., „Любимият цитат на президента Кенеди наистина е от Данте: „Най-горещите места в ада са запазени за онези, които по време на морална криза запазват своя неутралитет."

More Astro