Следва

Тейлър Суифт поздрави приятеля си Травис Келс за победата със страстна целувка

We Love: бременната София Ричи за Vogue

И полът на бебето е… 

Celebrities преди 2 месеца

Вълшебна сватба с три дизайнерски рокли, много гости и щастливи усмивки - така звучи историята на София Ричи и Елиът Грейндж, която се разви през април миналата година. Но това съвсем не е единствената глава на техния роман, защото се оказа, че семейството е в очакване на ново попълнение.

"Бях бременна около четвъртата седмица, когато разбрах. Бях в Милано за Седмицата на модата и се готвех за ревюто на Prada. През цялото време се чувствах ужасно, но се стараех да не обръщам внимание. Мислех си, че се дължи на часовата разлика", разказва мисис Ричи-Грейндж пред Vogue.

След като се връща в Лос Анджелис, Ричи планира да посети концерт на Ед Шийрън със съпруга си и приятели: "Знаех, че ще бъде пиянска вечер, а и менструацията ми закъсняваше с няколко дни и исках да съм сигурна, затова си направих тест", разказва София.

"Направих си един от онези наистина калпави тестове, който показа две много бледи линии. Толкова бях свикнала да виждам негативни резултати, че знаех кога нещо изглежда дори малко по-различно."

София веднага изпраща съпруга си до най-близката аптека, като му казва да вземе три от най-добрите тестове за бременност, които може да намери: "Той беше толкова развълнуван. Говорихме през целия път по телефона. След като направих тестовете и ги обърнахме и трите бяха положителни. Разплакахме се и двамата”.

Веднага след като разбира, двойката иска да съобщи радостната новина на целия свят, но решават да изчакат предвид ранния момент. Четири седмици по-късно, когато бъдещата майка навлиза в осмата седмица, София и Елиът решават да споделят с родителите си.

"Отидохме при родителите на Елиът, които живеят на около пет минути от нас. Носех кутия от Hermès и казах на всички, че съм им купила подарък от Седмицата на модата в Милано", спомня си Ричи-Грейндж. "Всички бяха като "Ооооо, Hermès!” Но после отвориха кутията и в нея бяха и трите теста за бременност. Така казахме и на моите, и на неговите родители. Да гледаш как реакцията им се променя от "Ще получа скъп подарък" до "Ще имам внуче" беше много сладко."

Що се отнася до публичното обявяване на новината, семейството решава да изчака възможно най-дълго: "Бременността е нещо изключително, затова държах да защитя пространство ни. Не осъзнавах, че има толкова много етапи, които трябва да преминеш, и толкова много тестове, които трябва да направиш. За мен беше много важно да защитя психическото си здраве и интимния ни свят като двойка", споделя София (четете още: София Ричи: стил, влияние и лична модна марка).

По думите на Ричи-Грейндж, дъщеря ѝ (да, правилно прочетохте, момиченце е) ще бъде зодия Близнаци: "Тя расте доста бързо, а датата на раждането попада в началото на пролетта".

София разкрива, че винаги е мечтала за дъщеря, Елиът също се радва много: “Нашият акушер-гинеколог изпрати SMS на асистентката ми Бека. Заедно с нея купихме две големи кутии с конфети в розово и синьо и тя ни остави само тази с правилния цвят. И двамата мислехме, че бебето е момче, така че бяхме сериозно изненадани”.

Дългите шест месеца, в които Ричи пази в тайна бременността си, вече са в миналото и сега тя има много идеи относно това как да промени стила си и какво да сподели на последователите си. София признава, че през този период не може да се облича така, както ѝ се иска, и избира палта и други обемни дрехи, които да прикриват растящото ѝ коремче (четете още: Крадем: маникюрът за годеж на звездите).

"Сега, когато го обявихме, имам толкова много идеи, споделя тя. - Всъщност изобщо не съм се насочила към дрехите за бременни. Ако искам нещо, просто го купувам в по-голям размер, като засега имам няколко чифта панталони в по-големи размери, същото е и с якетата, пуловерите и тренчовете. Сега, когато мога да разперя криле и да полетя, ми предстои да се позабавлявам с бременния си стил".

А що се отнася до стила на бебето ѝ - София вече е подредила гардероба на момиченцето и довършва детската стая: “Много се забавлявам да импровизирам с пастелно розовото. Просто пресъздадох собствената си фантазия си за момичешка детска стая".

"Искам да отгледам умен и добър човек, споделя още Ричи относно това на какво иска да научи дъщеря си. - Високо ценя маниерите, вежливостта и любезността към всички, защото това ми беше внушено в ранна възраст”.

Бъдещата майка добавя, че не възнамерява да публикува снимки на детето си в социалните мрежи, защото иска то само да реши какво да прави с живота си: “Ако не иска да бъде публична личност, искам да може да направи този избор самостоятелно".

Докато навлиза в последния етап от бременността си, София Ричи мисли много за съветите, които се дават на бъдещите майки, и за тяхното значение: "Имах една много тежка седмица. Плачех за всичко, за което може да се плаче. Но просто трябва да осъзнаеш, че всичко, през което преминаваш, е напълно нормално и всички възходи и падения са нормални. Това ме кара да се чувствам по-добре, знаейки, че и други хора са преминали през тези емоционални възходи и падения. Това беше успокояващо за мен".

More from View Sofia

Starbucks отличи най-добрите майстори на кафето: Брандът отбеляза 10-ото юбилейно издание на Бариста Шампионата за регион EMEA

Life преди 10 месеца

Най-добрите баристи на Starbucks® премериха сили на Националния Бариста Шампионат в десетото за регион ЕМЕА издание на състезанието, което се проведе в nOva art space. Заедно с авторитетно жури от професионалисти, включващо Иван Георгиев – оперативен директор на Starbucks за България и Румъния, Иван Андреев – регионален мениджър на Starbucks за България, Свилен Лалев – регионален мениджър на Starbucks за България и Дана Хейдел – Starbucks Brand HR Румъния и България, за първи път част от журито бяха журналисти и инфлуенсъри

We Love: супер сладка, дъщерята на Мила Йовович позира за V magazine

Celebrities преди 1 година

На само15, Евър Габо Андерсън стана звезда на корицата на списание Mini V, младежкото приложение на известното списание V. Младата актриса и модел даде и интервю за изданието, а ние сме определено шашнати от видимия артистичен талант - Евър е като хамелеон, вижте  

More Celebrities