Следва

Седмица на модата в Копенхаген Есен/Зима 2024: Rotate

Ким Кардашиян и SKIMS за бременни

Мека и еластична материя, нежни бежови нюанси, традиционно добри кройки. 

All fashion преди 2 месеца

Световноизвестната SKIMS на Ким Кардашиян пусна колекция за бъдещи мами, която включва  слипове с висока талия, бодита, топове, клинове, дълги рокли, гащеризони и удобни за кърмене сутиени.

Продуктите са изработени от мека и еластична материя, точно “втора кожа”. Всички модели са налични в цветовете на колекцията - екрю, карамел, шоколад и черно. 

Облеклото е много подходящо и за кърмачки, тъй като чашките на сутиените и топовете се отделят лесно. Екипът на марката също така уверява, че разтегливата материя няма да ограничава движенията или да оказва ненужен натиск върху корема или гърдите.

Междувременно стана известно, че Ким Кардашиян ще е изпълнителен продуцент на документален филм за Елизабет Тейлър. Мадам Ким просто няма умора (вижте още: Цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue: искрена, красива, сериозна, щастлива).   

More from View Sofia

Ето ги Снежанките на Victoria's Secret Holiday 2021

All fashion преди 2 години

Victoria’s Secret представиха Коледната си кампания, което правят по традиция всеки ноември. Този път имаме истинска каре-лудост, която ни се струва симпатична - не се сещаме за нещо по-коледно като мотив. Американската марка за бельо впряга в усилията си за оптимални печалби красивите Бела Хадид, Палома Елсесер, Адут Акеч, Тейлър Хил и Иман Хамам. Картинката на интимни дизайнерски облекла, включително меки фланелени пижами, дантелени флинтифлюшки, малко push-up, малко жартиери и много червена дантела, ни се струва идилична и навременна в навечерието на празника, така че разглеждаме с удоволствие. 

More All fashion