Следва

LG с безплатен пробен период за Apple TV+ на собствениците на смарт телевизори и лайфстайл екрани

„Под прикритие“ с нов шести сезон по БНТ

Юлиан Вергов влиза с роля в сериала, снимките на новия сезон започват през лятото.

Movies & TV преди 2 месеца

Един от най-емблематичните български сериали – „Под прикритие“ – се завръща в ефира на Българската национална телевизия с шести сезон. Снимките започват през лятото, като зрителите на обществената телевизия ще могат да гледат новите 12 епизода през 2025 г.

„Имам честта и удоволствието да представя официално новия шести сезон на един от най-успешните сериали в България, не само на БНТ. За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да продължим и да развием сериала, който, вярвам, е любим на нашите зрители и всички очакват с нетърпение новия сезон.

За първи път към „Под прикритие“ проявиха интерес и световни платформи, така че съвсем скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по HBO.

Началото на снимките на новия сезон ще бъде през лятото на тази година и се надяваме да го излъчим през 2025 г.“, заяви Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков по време на специална пресконференция.

В „Под прикритие 6“ зрителите ще видят отново едни от любимите си герои – безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров – Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов – Куката, в чийто образ се превъплъщава Мариан Вълев.

Сред големите изненади в новия сезон на криминалния сериал, който постави нови стандарти във филмопроизводството у нас, е участието на звездата Юлиан Вергов.

Феновете на „Под прикритие“ ги очакват срещи с още нови герои и интригуващи сюжетни линии, разкри режисьорът Виктор Божинов.

„По стечение на съдбата съм режисьор на голяма част от епизодите на досегашните пет сезона и съм изключително благодарен, че получих покана за този шести сезон. Това може би е единственият проект, към който бих се върнал, защото изпитвам страхотен сантимент към него и му дължа голяма част от успешната си кариера.

Шести сезон ще бъде по-различен и географски – ще се снима освен в София и околностите, по българското Черноморие, във Франкфурт и Малта“, каза Виктор Божинов.

В пресконференцията на 6 февруари 2024 г. взеха участие още сценаристите Борислав Захариев и Ваня Николова, създателят на „Под прикритие“ Димитър Митовски, журналистът и консултант на сериала Слави Ангелов, както и актьорите Михаил Билалов и Мариан Вълев.

Цялата пресконференция вижте тук

More from View Sofia

Позиция на екипа на "Откраднат живот" за "побоя" над Диана Димитрова: 31 х пълно поименно единодушие

Celebrities преди 1 година

Ако не ставаше дума за изключително важната, нетърпяща никакво отлагане тема за насилието над жени, вероятно не бихме обръщали повече внимание на този казус, главно поради неприятното и нечисто естество на междуличностната драма на двама души. Но с оглед невероятно фината и важна граница между допустимо и недопустимо, жертва и насилник, морално и неморално, публикуваме позицията на екипа на филма, от чиято снимачна площадка тръгна скандала, макар и с петгодишно закъснение >>>   

More Movies & TV