Следва

“Пороците на Токио”, сезон 2, вече е в HBO Max

LG с безплатен пробен период за Apple TV+ на собствениците на смарт телевизори и лайфстайл екрани

Потребителите на LG Smart TV получават безплатен достъп до голяма селекция хитови предавания и игрални филми на Apple Originals, достъпен за ограничен период от време.

Movies & TV преди 2 месеца

LG Electronics предлага тримесечен безплатен достъп до Apple TV+ на потребителите на LG Smart TV в 93 държави. Тримесечният безплатен пробен период е наличен в приложението Apple TV на съвместимите 4K и 8K LG Smart TV (модели от 2018 г. и по-нови), както и на лайфстайл моделите StanbyME и StanbyME Go. Лимитираната оферта е в сила от 6 февруари до 30 април 2024 г.

Apple TV+ предлага първокласни сериали, включително завладяващи драматични и комедийни такива, увлекателни игрални филми, новаторски документални филми и детски и семейни забавления. Apple TV+ предоставя достъп и до признати световни хитови сериали като - "Monarch: Legacy of Monsters", "Masters of the Air", "Silo", "Hijack", "The Morning Show", "Foundation", "Slow Horses" и носителя на множество награди Еми "Ted Lasso", както и оригинални филми на Apple, които са награждавани, вкючително 10 пъти номинирания за Оскар филм "Killers of the Flower Moon" от Мартин Скорсезе и носителеля на Оскар за най-добър филм "CODA".

Водещите в индустрията телевизори на LG разполагат с Dolby Vision и Dolby Atmos, за да осигурят превъзходно домашно забавление, а потребителите на LG Smart TV могат да се наслаждават на Apple TV+ в 4K с Dolby Vision и Dolby Atmos³. Премиум телевизорите за 2024 на компанията4 са първите в индустрията, които поддържат както Dolby Vision, така и Filmmaker Mode - кинематографично изживяване, достъпно за Apple TV+ заглавия в Dolby Vision.

LG се ангажира да издигне зрителското изживяване на нови нива, като предлага широк набор от съдържание и услуги, водещи с качество на картината и завладяващ звук. Потребителите на LG Smart TV могат да се възползват от големия набор съдържание и услуги, предлагани LG Smart телевизорите, с помощта на универсалната и лесна за използване платформа webOS.

More Movies & TV