Следва

Mесец на любовта по STAR LIFE

“Пороците на Токио”, сезон 2, вече е в HBO Max

Много харесваният и от зрители, и от критика драматичен сериал “Пороците на Токио“ е тук с 2-рия си сезон.

Movies & TV преди 2 месеца

Два от общо десетте епизода са вече налични в онлайн стрийминг платформата HBO Max, като всяка седмица ще се добавя по един премиерен епизод.

Вдъхновен от мемоарите на журналиста Джейк Аделстийн, историята проследява потапянето на един репортер американец в дебрите на криминалната журналистика в Япония. Книгата “Пороците на Токио“ се разпространява у нас от издателство Ерове.

Ансел Елгорт е в ролята на американския журналист Джейк Аделстийн, който през 90-те години на миналия век се мести в японската столица и става криминален репортер в местен вестник. Втори сезон, заснет на място в Токио, ни отвежда още по-дълбоко в престъпния подземен свят на града, докато Аделстийн осъзнава, че животът му и тези на близките му, са в ужасна опасност.

Историята започва, следвайки събитията от края на първи сезон, като Джейк показва на своя ментор детектив Хирото Катагири (Кен Уатанабе) видео на хостесата Полина (Ела Румпф) на клуб Onyx, която е убита от член на клана Тозава. Главоломната скорост на действието незабавно ни прехвърля обратно в престъпния свят на Токио заедно с героите му и затаяваме дъх в очакване на развитието.

След премиерата на първи сезон, „Пороците на Токио“, създаден и написан от носителя на награда Tony Дж. Т. Роджърс, се превърна в един от най-възхваляваните от критиката оригинални сериали на стрийминг платформата.

Изпълнителни продуценти са Дж. Т. Роджърс и носителят на награда Emmy Алън Поул заедно с Алекс Боден, Джоузеф Кубота Владика, Брад Кейлъб Кейн, Адам Стайн, Кен Уатанабе, носителката на награда Emmy Емили Герсън Сейнс, Ансел Елгорт, Джейк Аделстийн, Кайо Уашио, Дестин Даниел Кретън, носителят на Academy Award Джон Лешър и номинирания 4 пъти за Academy Award и носител на Emmy Майкъл Ман.

More Movies & TV