Следва

Жанна Кадирова: ТРЕВОГА

Mесец на любовта по STAR LIFE

Имахме нужда! 

Movies & TV преди 2 месеца

Един от нас лъже, сезон 2

12 февруари, понеделник от 22:00 часа
Всеки понеделник от 22:00 часа

Любимата младежка драма се завръща за втори сезон с още повече тайни, мистерии и вълнуващи моменти. След шокиращия финал на миналия сезон четиримата от Бейвю - Ади, Купър, Бронуин и Нейт имат нова смъртоносна тайна, която отчаяно се опитват да опазят. Когато мистериозен изнудвач заплашва да разкрие истината, тийнейджърите изведнъж се оказват въвлечени в игра на „Саймън казва" с високи залози. Докато играта става все по-заплетена, всеки от тях трябва да реши докъде ще стигне, за да опази тайната си?

В ролите: Анализа Кокрейн, Марианли Техада, и др.
 

Любов (почти) перфектна, сезон 1

13 февруари, вторник от 22:00 часа
Всеки вторник от 22:00 часа
 

36-годишната Жул има чувството, че животът ѝ е свършил. След като наскоро е изоставена от приятеля си и уволнена от шефа си, тя трябва да си намери съквартирант, защото в противен случай наемодателят ѝ ще я изхвърли от апартамента в Париж. Нещата придобиват неочакван обрат, когато по време на пътуване с такси от сватбата на сестра си, тя намира изгубен телефон с най-прекрасното съобщение с предложение за брак, за което човек може само да си мечтае! Поразена от това признание в любов, предназначено за друга, Жул, заедно със съучастничките си, най-добрите ѝ приятелки Ава и Манон, решава да държи в неведение щастливата жена, собственик на телефона, и се впуска в приключението на живота си: да намери, съблазни и да се омъжи за този перфектен мъж! Принципите могат да почакат!

Всичко, което знам за любовта, сезон 1

14 февруари, сряда от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

Базиран на забавния мемоар на Доли Алдертън и бестселър на „Sunday Times“, „Всичко, което знам за любовта“ е платонична любовна история за 20-годишните приятелки от детството Маги и Бърди, които се преместват в първата си обща къща в Лондон, заедно с още две приятелки от университета – Нел и Ориса. Дългогодишното и изключително близко приятелство на Маги и Бърди е подложено на изпитание, когато за първи път пътищата им се разминават заради разцъфващи романтични връзки и различен избор на кариера. „Всичко, което знам за любовта“ е празник на женското приятелство в цялата му жизнерадост и комплексност.

Любовен живот, сезон 2

15 февруари, четвъртък, от 22:00 часа
Всеки четвъртък от 22:00 часа

Втори сезон на поредицата „Любовен живот“ представя историята на Маркъс Уоткинс, който наскоро е приключил дългогодишна връзка с жената, която е смятал за неговия човек. След като бракът му неочаквано се разпада, Маркъс е принуден да изгради живота си наново с надеждата да намери любовта, която ще продължи завинаги.

В ролите: Анна Кендрик, Зоуи Чао, Джесика Уилямс и др.

Новобранецът: ФБР, сезон 1

12 февруари, понеделник, от 21:00 часа
Всеки делничен ден от 21:00 часа

Опитната новобранка Симон Кларк (Нийси Наш) пристига в Лос Анджелис, за да замени работата си като съветник във Вашингтон с работа като специален агент във ФБР. Желанието ѝ е да се присъедини към нов специален отряд, сформиран от специален агент Матю Гарза. Той е съставен от група аутсайдери, които пренебрегват закостенелите традиции на Бюрото, за да поемат уникални случаи и да ги разкрият с помощта на нестандартни методи и подходи.

В ролите: Нийси Наш, Нейтън Филиън, Джеймс Лесур.

More Movies & TV