Следва

Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 2024: Helmut Lang

Вълшебство: Carolina Herrera представи колекция Есен/Зима 2024 с Ирина Шейк на подиума

Ода за елегантността... 

Runway преди 2 месеца

Уес Гордън, креативният гений зад Carolina Herrera, представи своята най-нова творба дотук - колекцията Есен/Зима 2024, на Седмицата на модата в Ню Йорк. Визиите, които проследихме на подиума, буквално омагьосват с елегантност. 

В Instagram Уес сподели, че постоянно търси нови измерения на елегантността, изтънчеността и перфектния детайл. Точно това изисква и Carolina Herrera - бранд, известен с балните си рокли, красиво падащите ръкави и класическата бяла риза. Марката облича изящни дами на различни нива в обществото от 80-те години насам, а откакто Гордън пое ръководството през 2018 година, историческото наследство и съвременния прочит се сляха в перфектен баланс.

Всички визии в колекцията Есен/Зима са изпълнени с благородна сдържаност и фин блясък. Гостите на ревюто успяха да разгледат в детайли черни рокли с интересни деколтета, обемни ръкави и изящна дантела, както и карирани поли, които придават на всяка визия ненатрапчив и семпъл вкус.

Перфектната бяла риза също се появи на подиума, пристегната и прибрана с колан и съчетана с раздвижена пола - може би най-емблематичната визия на Херера за всички времена. Черешката на тортата беше появата на Ирина Шейк, която дефилира в нежна розова рокля с флорални мотиви.

Цялата колекция, с която Гордън се обръща към жените-икони на стила, и към тези, които със силата и красотата си променят света, е в галерията ни >>>  

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.