Следва

Седмица на модата в Ню Йорк Есен/Зима 2024: Khaite за Mob wifes

Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 2024: Helmut Lang

Пред нас е втората колекция на Питър До за Хелмут Ланг, в която, според всички закони на жанра, дизайнерът трябва да се чувства по-уверен и по-смел.

Runway преди 2 месеца

При това чрез самите дрехи, а не чрез атмосферата наоколо. Засега е трудно да се забележи, но, разбира се, До опитва да работи и в тази посока.

В коментарите той признава, че къщата наистина е в процес на прераждане и отнема време, тъй като се простира не само до колекцията, но и до други компоненти. Особено внимание се обръща на ателието и качеството на шиене.

При създаването на сезон Есен/Зима 2024 г. Питър мисли много, по собствените му думи, за защитата и проекцията, и как те се преплитат помежду си. Ако яката е авиаторска, то нека е висока. Ако са къси шорти, нека са такива, че да можем да ги носим под гащеризони, които между другото са направени от същия защитен филм от мехурчета. Ризи, панталони и бомбър якета също са изработени от него. Виждаме и тотални визии от „мръсен“ деним, цветни карго с просторни джобове, палта (част от костюмите от две части) и изобилие от „китайско каре“.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.