Следва

Седмица на модата в Лондон Есен/Зима 2024: луксозният универсализъм на Burberry

Кой как избра да се рекламира: Жизел за Balmain

Крака, гърди, лице, коса, дрехи - перфектни! Но енергията на Жизел е това, което прави тази пролетна кампания за Balmain изключителна.

All fashion преди 2 месеца

На снимките звездата позира в богато орнаментирани мини рокли и гащеризон в духа на 80-те години от пролетната колекция на марката, а кадрите са на известния моден фотограф Рафаел Павароти. Жизел носи в ръка новия модел чанта на Balmain - Jolie Madame.

Навръх Свети Валентин папараци уловиха Бюндхен да се целува с треньора по джиу-джицу Хоаким Валенте. „Те са силно влюбени един в друг“, каза близък до топмодела и Валента, което не получи потвърждение от красивата бразилка, която държи да пази личния си живот далеч от хорските очи. Попитана за новата връзка, красавицата замълча на няколко пъти пред различни колеги. 

Миналия месец Жизел разкри в интервю, че първоначално е завела децата си в студиото на Валенте с надеждата, че могат да научат някои умения за самозащита, а малко по-късно е пожелала и сама да взема уроци. Моделът дори участва с братята Валенте в модна фотосесия.

Слуховете за срещи се засилиха, след като Хоаким беше забелязан на някои от пътуванията на Жизел и децата й до Коста Рика и Бразилия. "Той е нашият учител и най-важното - човек, на когото се възхищавам и вярвам. Страхотно е децата ми са заобиколени от такава енергия", каза моделът.


Жизел и Хоаким

През октомври 2022 г. Жизел Бюндхен и Том Брейди обявиха развода си след 13 години брак. Манекенката сподели, че трудно преживява раздялата със съпруга си, но начинът й на живот й помага да се справи с проблемите: Бюндхен е изключително стриктна в режима си, спортува ежедневно, храни се много внимателно и медитира редовно.  

More All fashion